İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

TRANSFER 1 ABDÜLKADİR KAPLAN (2)

TRANSFER 1 ABDÜLKADİR KAPLAN (2)

Abdülkadir ;

2020-2021 sezonu Bal liginde Talasgücü Belediyede başlar 6 maçın 5 inde 11 başlar 6 gol atar 435 dakika süre alır .

2021-2022 sezonu Bal liginde Niksar Belediyede başlar 9 maçta 7 maç 11 başlar 5 gol atar 686 dakika süre alır. Niksar’dan sezon içinde İzmir spora transfer olur 8 maç ta 8 maç 11 de başlar 7 gol atar 667 dakika süre alır bu sezonda başarılıdır .

2021-2022 sezonu Niksar Belediye takımına döner 20 maçta 19 maç 11 de başlar 16 gol atar 1647 dakika süre alır yine başarılı bir sezon geçirmiştir tecrübeli topçu ve artık transfer rotası Çarşambaspordur .

Kısa bir transfer rotasını ifadelendirdiğimiz Abdülkadir 34 yaşında Tecrübeli ve ligi bilen ve geleceğini BAL liginde şampiyonluğa oynayacak takımlarda yer alacak kaliteli ve nitelikli bir performans göstermekte.

Yazdığımız verilerden verilerden hareketle son dönemde başarılı sezonlar geçirmiş ve işini yapmış bir kompozisyon çizmekte Abdülkadir.

Karakteristik bir sıkıntısı yoksa Abdülkadir Çarşambasporun gol ihtiyacını giderebilecek bir figürdür.

Daha önce ifadelendirmiştim biz Milli maçta bile biletli yerimize oturmaya beceremeyen sportif bir aileyiz.

Futbolcularınızla bir rakamda anlaşırsınız ve genel anlamda ödemelerinizi yerine getirirsiniz (Çarşambasporda hiçbir sporcumuzun ödemeler ile ilgili ciddi sıkıntıları olduğunu duymamışsınızdır ,taahhüt edilenler mutlaka yerine getirilmiştir) ama sporcularda seyircinin oturma yerini bilmemek gibi prim, hocanın kararlarını beğenmemek, özel hayatına dikkat etmemek vb sorunlarla işini yapmanın dışında uğraşılara kaymalar meydana gelir.

Ve sonrasında ayrılmalar , küsmeler vs….

Abdülkadir takımımızın golcüsü olarak geldi ve bize şampiyonluk yolunda büyük desteği olacaktır kanaatindeyim.

Tecrübesi ile Genç kardeşlerine örnek olmak ve takım arkadaşlarına da yardımcı olmak gibi bir misyonu da yüklenirse harika olacaktır.

Kısacası kendisinin mutlu olması ve bizide mutlu etmesi sonucunu getirecektir.

Sakatlık olmadan hayırlı bir sezon geçirerek başarılı olacağına dair güvenimizi yineleyerek sözümüzü nihayetlendirelim.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi