İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

TEBRİKLER ALPEREN BERBER

TEBRİKLER ALPEREN BERBER

Alper’en Eski güreşçi, Antrenör, Ayvacık Gençlik ve Spor İlçe Müdürü, Samsun Büyük Şehir Belediyesi Güreş takımı Hocası Bir Babanın ,adam gibi adamın Mustafa Berber’in oğlu.

Alperen Muşçalı mahallemizden,1 Ocak 2005 Çarşamba doğumlu ,1,80 boyunda ,Kavak Yaşar Doğu Güreş merkezimizde yetişmiş,82 kiloda Avrupa Şampiyonluğuna ulaşan ,efendi, mütevazi, alçak gönüllü, atasına saygılı çalışkan bir gencimiz. Tebrikler Alperen yolun açık olsun.

Gelecekte senden nice şampiyonluklar bekliyoruz tekrar tekrar. Rıza Kayaalp ‘i örnek alırsın inşallah.

Kariyerinde Ürdün'ün Amman kentinde düzenlenen 2023 Dünya Gençler Güreş Şampiyonası'nda grekoromen stil 82 kilo final maçında İranlı Yasin Ali Yazdı’yı 9-1 mağlup ederek gençlerde dünya şampiyonu oldu.

Arnavutluk'un Tiran kentinde düzenlenen 2023 Dünya U23 Güreş Şampiyonası'nda grekoromen stil 82 kilo final maçında bağımsız sporcu AuesGonibov'a mağlup olarak gümüş madalya kazanmışlığı var.

Romanya’da Grekoromen stilde 82 kiloda büyüklerde 19 yaşında Avrupa Şampiyonu olarak başarılarına yeni bir halka katan Alperen’in yolu açık.

Maç sonucu Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Osman Aşkın BAK telefonla arayarak kendisini tebrik etti, gençlerimizin her zaman yanında olduğu vurgusunu yaptı bu çok anlamlıydı.

Güreş federasyon başkanımız Şeref Eroğlu hakikaten Güreşte gençlere kademeli geçişle Büyüklerde takımımızın başarılar kalıcı ve devamlı hale getirmenin çabası içinde, bunu da takım halinde Avrupa şampiyonu olarak gösterdiler.

Maç sonucu Röportajda Şeref Başkan Alperen’inin babası Güreşçi ,Hoca, Müdür Mustafa hocamdan övgü ile söz etti ve beni güreştiğimiz zamanlarda yenmişti diyerek Alpereni gülümsetti babasını onore etti tüm Türkiye’nin huzurunda .

Şeref Eroğlu tüm bileşenleri başarıya katarak sonuç almanın derdinde buda onu başarılı hale getirmekte.

Sonuç olarak birebir tanıdığımız Çarşambalı Alperen’imizin yolu açık ,Allah istikametini bozmasın ,Milletine ve ailesine çok ama çok çalışarak hayırlı bir evlat olarak nice başarılar getirmeyi nasip etsin Mevla’mız inşallah.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi