İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

Takımımızın Oyuncuları

Takımımızın Oyuncuları

Defans bloğumuzu tanımaya Safa ile devam edelim ,29 yaşında bu sezon transfer ettiğimiz tecrübeli oyuncumuz Sivas’ta başlayan macera,Payas,Erzincan,Ordu, Cizre,Sivas,Sultanbeyli,Ağrı ve son olarak Çarşambada devam etmekte.

       Safa kafa toplarındaki hâkimiyeti ve oyun bilgisi zamanındaki müdahaleleri ile tam profesyonel bir oyuncu. Sakatlık sonrasında tekrar katkı verme ve takımına sahip çıkmaya başladı kalan maçlarımızda ligde kalmamıza katkı verecek en önemli oyuncularımızdan.

Metin ; Çarşambamızın koca yürekli oyuncusu. Orta saha oyuncusu olmakla birlikte ihtiyaç halinde defansta ön libero olarak gerektiğinde libero, stoper olacakta değerlendirdiğimiz oyuncumuz .Neyi varsa sahada ortaya koyma gayretinde.

       Ömer 2 yarı transferimiz, ligde kalma adına defansa montemiz.Yaş 22, Karabük,Alanya,Kastamonu.Bartın,Aksaray,Ordu ve bizde ikinci yarıda. Son adam, süpürücü, açıkları kapatıcı. Dinamik Ömerimiz.Son maçlarda daha fazla iş düşecek ve bunun altından kalkacak kapasitesi var.  

Burçak ; 29 yaşında tecrübeli oyuncumuz iyiki 2 yarı almışız dediklerimizden.İstanbul,Çankırı,Bartın,Çatalca,Erzin,Düzyurt,Yomra,

Kozan,Düzce,Van,Etimesgut,Bayrampaşa,Agrı ve Bizde.

       Tecrübesi ile tüm açıkları havadan ve yerden süpürmede. Aldığının hakkını verenlerden bu yüzden sürekli aranan oyunculardan. Bu sene takımımızı ligde bırakır ve bizde de kalır kanaatindeyim.

       Kısacası Kale ve defansımız bize 9 maçlık periyotta gereğini yapacak kapasitede.

       Bu zamana kadar olanlar oldu geçti gitti Bayrampaşa ile yeni bir sayfa açmamız gerekmekte.

       Ben kale ve defansımıza güveniyorum, Orta sahamıza da yarın devam edelim

Sağlıklı ve spor dolu güler diliyorum.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi