İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

TAKIMIMIZIN OYUNCULARI (3)

TAKIMIMIZIN OYUNCULARI (3)

Oyuncularımızı tanımaya  Orta sahamızla devam edelim,Kemal,Doğancan,Mustafa,Hamza,Ahmet,Fırat,Mert,Cemal,Aydın….

                 Kemal’le başlayalım, Samsunumuzun evladı ,ligimizin en kaliteli orta saha oyuncusu, sakatlık dolayısıyla geçen yıldan bu yana sıkıntılı bir dönem geçirdi son maçlarda kendini toparladı ve içerdeki Aksaray ve Kızılcabölük maçını kazanmakta ana faktördü, sonraki maçlarda sakatlık nüksetti sanırım takımında yer alamadı aldıklarında varlık göstermedi. Öğrendiğim Bayrampaşa maçında sahada olacak ve Kemal 3 ligde kalmamızın ana faktörlerinden biri olarak sahada gereğini yapacaktır.

              Ahmet Hasan ; Erzurum ve Şile sonrası takımıza geldi, oynadığı her maçta sahada süre aldığı tüm dakikalarda elinden geleni yaptı, rakip defansı koşuları ile bunalttı. Tüm samimiyeti ile takımına katkı verdi.

Fırat ; Turgutlu,Dardanel,Hopa ve son olarak Alemdağdan transferimiz süre aldığı zamanlarda elinden geleni yaptı fakat duyduğumuz performansını bir türlü gösteremedi.Hızlı,Çabuk ve mücadeleci, Emre fırtına ile birlikte hoca veya yönetimle  bir takım problemler yaşadığı geldi kulağımıza ama şimdiki zamanlar problem değil çözüm üretme zamanı diyoruz her iki oyuncumuza da, haklı olmak veya olmamak zamanı değil ve elinden gelen katkıyı vermeli diye düşünüyorum iki oyuncumuzun da ligde kalabilmemiz adına .

Doğancan’agelelim ; Kaliteli bir oyuncu, iki yönlü hareket eder, adrese teslim pas atar.2  yarı ihtiyacımız olan transfer, Oyunda mutlaka olması ve seneyede bulundurulması gereken topçularımızdan Kemalle sahada bulunursa pazara değmeyin keyfimize. Kısacası Doğancan için fazla söze hacet yok. Sakatlanmasın ve cezalı olmasın aman dikkat.

Cemal ; 2 yarı orta saha eksikliğimizi gidermek için transferimiz.Diyarbakır,Turgutlu,Kırıkhan,Gölcük,Erzinan,Van,Cizre,Ağrı,Yalova ve Bizde tecrübeli bu topçumuz. Bu tecrübeden gereğince istifade edemediğimiz düşünenlerdeniz bundan sonraki maçlarda istifade edeceğimizi düşünüyorum.3 ligde kalmamıza katkı verecek oyuncularımızdan Cemal.

Mustafa;Ankaraspor,Osmanlıspor,Buğsaş,Kastamonu,Artvin,Yeşilyurt,Diyarbakırspor ve Çarşambaspor Mustafa’nın kilometre taşları. Çok yetenekli bu oyunumuzdan beklentimiz çok yüksekti. Belki bu yüksek beklentiyi karşılayamadı ama epeye katkı verdi takımımıza. İyi ki bizim takımımızda son 9 maçta beklentilerimizi karşılayacak inşallah.

       Bu günlükte bu kadar olsun diyelim yarın kaldığımız yerden devam ederiz orta sahamızın gençleri ile.

       Sağlıklı ve Spor dolu günler diliyorum.

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi
SON YAZILAR