İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

Süper Lig Değerlendirmeleri

Süper Lig Değerlendirmeleri

Futbol parayı harcayan Başkanlarla,iyi oyuncularla oynanır ve iyi hocalarla Ekmek haline getirilir.

Sezon başı olmadığı kadar para harcayan Fenerbahçe,Galatasaray ve Beşiktaş başı çeker ,Trabzon ve Adana Demirspor’da 4 ve 5 sıraya oynar diğerleride düşmeme mücadelesi verir demiştik.

Bu günlerde 8 maçta yaşananda o, Fenerbahçe 8 maçta 24 puan kayıpsız ve Galatasaray 22 puan 1 beraberlik almış kupadada iyi gidiyorlar.

Beşiktaş belki bu formata uymayan sonuçlar alsada 8 maçta 16 puanla 4 sırada. Beşiktaş mutlaka düzelecektir elindeki kadro bu oyun ve sonuçları hak etmiyor.

Şenol olmuş Burak olmuş fark etmez yada bir başkası.

Trabzon’da öyle Abdullah Hoca ile oda gerçek kimliğine ulaşacaktır, gerçekten güzel bir takımı var sıralamadaki yeri hak etmiyor.

Adana Demirspor gerçekten göze hoş gelen bir futbol oynuyor ve elindeki kadro harika her biri ayrı değerlendirmeye tabi tutulacak oyuncular.

Samsun, İstanbul, Pendik ve Gaziantep şimdilik en kötü oynayanları gibi duruyor bunlar son dört takım ve kötü futbol oynuyorlar üstündeki diğer takımlar daha iyi futbol oynuyorlar ve böyle devam ederse beni mahcup edecekler ve düşme potası erken ortaya çıkmış olacak.

Tabi bu iş alt sıralar için daha çok su götürür, ikinci yarı için transferler havada uçuşur düşmemek adına.

Kısaca Süper lig özetimiz bu……..

Ligimiz üst sıralar adına kalitenin hiç ve güzel futbolun hiç bu kadar tavan yapmadığı dönemden geçmekte, kulüplerimiz iyi yönetilir de inşallah ekonomik krizlerle bu güzellikler bozulmaz,

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi
SON YAZILAR