İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

AVRUPA KUPALARI MAÇLARI ARDINDAN

AVRUPA KUPALARI MAÇLARI ARDINDAN

Fenerbahçe ile başlayalım ; Slovak takımı Spartak Trnava Fenerbahçe’nin rakibi olacak bir takım değil.ilk 11 değeri 1.250.000 Euro , Fenerbahçe’nin ise 67.500.000 Euro civarında yani Slovak takım 60 da biri değerinde.

Fenerbahçenin toplam değeri ise 175.000.000 euro lara ulaşmakta.

Kısaca sonuç normal ve olması gereken bu.15 Maçtır İsmail Kartalla yakaladığı galibiyet serisine devam eden Fenerbahçe takım olma yolunda hızla ilerlemekte.

Fenerbahçe Ekonomik bir açmaz içine düşmezse bu sene iyi bir yapılanma içinde. Bu kadro sürdürülürken aynı zamanda gençlerle takviye ve kaliteli oyuncularla desteklenebilirse uzun yıllara yayılabilecek bir yapılanma ile sürdürülebilir bir başarıya imza atılabilir.

Yoksa yıldızların kayması gibi kayılır gidilir. Futbolda dün yoktur bu an bu gün vardır, vefa bulamazsınız, iyi ve başarılı olmak zorundasınız adınız Fenerbahçe ise.

Tebrikler İsmail Kartal. Tebrikler Fenerbahçe.

Beşiktaş’a gelirsek yenildiğimiz İsveç Lugona takımı ilk 11 i 4.850.000 Euro değerinde Beşiktaş ise 63.500.000 Euro değerinde ve sonuç rakamlarla uyumlu değil.

Bunun faturasıda Şenol Güneş hocamıza kesildi istifa etti ve doğru olanı yaptı.

Beşiktaş takımının oyuncu kalitesi lugano takımı ile kıyaslanmayacak kadar iyi, ben Beşiktaş’ın daha iyi olacağını ve deplasmanda bile onları yeneceğine inanıyorum. Beşiktaş bu gruptan çıkacak kadro yapısına sahip.

Şenol Hoca ile olmadı artık Fatih,Şenol ve Mustafa hocaların bir adım ötesine geçme zamanı geldi ve geçiyor.

İsmail, Okan vb hocalarımızın önü açılmalı. Onlara da iyi kadro verirsen başarılı olacaklardır diye düşünüyorum, başarılı olduklarını da görüyoruz.

Olayları kişiselleştirmeden sistemimize ederek hedefe varabiliriz. Futbol idmanı, kuralları gizli bir yapı değil, eğer iyi oyuncu yetişmiyorsa beceriksiz ve başarısızsınız demektir. Kimseyi suçlamaya gerek yok. Körler sağırlar misali birbirimiz ağırlamaya gerek yok.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi
SON YAZILAR