İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

SAMSUNSPORDA TRANSFERLER

SAMSUNSPORDA TRANSFERLER

Geçen sene Ertuğrul Sağlam ile yollarını ayırarak Mehmet Altıparmak ile yola çıkan sonrasında Fuat Çapa  ile devam eden takımımız 20 futbolcu transfer ederek  19 futbolcu gönderdi ve sezon sonu yine süper lig hedefine ulaşamadı.

Son olarak 2011-2012 sezonunda Süper Lig'de mücadele eden Samsunspor, yeni sezon öncesi alternatifli bir kadro kurarak, Süper Lig hasretini sona erdirmeyi hedefliyor.

Transferlere Hocamız Bayram Bektaş’la başlayalım  ;Eski futbolcu Bayram Bektaş Trabzon’da dünyaya gelmiştir. 10 Şubat 1974 tarihinde doğan Milli Takım  yardımcı antrenörü 48 yaşındadır.

         Hangi takımlarda Forma giydi :  AltyapıAuxerre,

Profosyonel;Bilecik,Sarıyer,Antalya,Altay,Beşiktaş,Trabzon,Konyas,Kocaelispor.

          Çalıştırdığı takımlar ;Elazığ,Ümraniye,Göztepe ,Ankaragücü, ,Kayserispor,Milli Takım Yardımcı Antrenörü ve Samsunspor.

         Yeni Transferlerimize gelince  ;

GELENLER ;JakubSzumskiKaleciBB Erzurumspor 1.Lig, ArvydasNovikovasSağ Kanat  BB Erzurumspor, Yusuf AbdiogluStoperAnkaragücü Süper Lig,Alim ÖztürkStoperÜmraniyesporSüper Lig, Sener KayaSol KanatKonyaspor Süper Lig , Yusuf Ensar PoyrazliSağ KanatElazığspor3.Lig Grup 1, Gaëtan LauraSantraforParis FC Ligue 2 ,Celil YükselMerkez orta sahaAdanaspor 1.Lig, Mücahid AlbayrakSol BekBB Erzurumspor 1.Lig, Amir ArliOn NumaraDijon Ligue 2, BrahimDarriSol KanatDenizlispor 1.Lig, GuySergeYameogoStoperKVC Westerlo,Furkan GünesSol KanatKırklarelispor 2.Lig Beyazgrup .

 

GİDENLER ; Burak YilmazStoperHatayspor Süper Lig, Hüseyin ÖztürkSol BekAdanaspor 1.Lig , JoelKayambaSağ KanatViktoriaPlzen ,JuniorTalloSantraforÚjpest FC NB I., AlaaddinOkumusSağ BekSivassporSüper Lig……

         Kulübümüzün transferlere devam edeceği anlaşılıyor,Geçen yıldan Kadromuzda yer alan ve bu yılda oynayacak olan Tomane,Fofana ,Hasan ,Ali,Soner,Osman,Melih gibi sporcularımız var  ve bunun yanında sözleşmesi devam eden ve kulüp aranan oyuncularımız var.

        Gençlerimiz var  Yunus Emre,Polat, geçen yıl oynattığımız

        İnşallah bu sene özlenen futbol oynanır ve Süper lige çıkışımız gerçekleşir.

        2 yıldır elden geldiğince tüm maçlarını takip ettiğim Samsunspor Süper lige çıkacak oyunu fors edecek bir takım görüntüsü vermiyordu.

         Bu seneki takımımız biraz daha iyi gibi duruyor ama isimler top oynamıyor sahada verilen mücadele belirleyici oluyor.

        Başarılar diliyorum takımımıza Yaşayarak göreceğiz bakalım yeni sezonu , sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi
SON YAZILAR