İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

SAMSUNSPORA DAİR

SAMSUNSPORA DAİR

                              Ankaragücü maçının ardından ; 2 sezondur olağandışı para harcayarak kurduğumuz takımımız kesinlikle 2 yıldır iyi futbol oynamıyor, farklı bir güzellik sunmuyor şehre ve ülkeye.

                             2-0 galibiyet sonrası methiyeler düzmekle olsa keşke,Ankaragücütakımıda bende tam hayal kırıklığı yarattı TV de izlerken daha iyi olduklarını düşünmüştüm çıplak gözle hiç iyi değiller.

Samsunspor takımı gençleri ile maç kazanıyor mücadele ediyor, milyarlık transferler sahada yoklar.

                             Maçın en iyisi kimdi derseniz yüzde yüz 2 gol kurtaran Kaleci Nurullah,Yunus Emre ,Cihan  Polat ve Berk(2 golümüzü attı) adlı gençlerimiz. Sahada basmadık yer bırakmadılar.

Peki sezon öncesi planlamada yedeğin yedeği olan bu arkadaşlarla biz Ankaragücü galibiyetine seviniyorsak doğru bir istikamette olduğumuz söylenebilir mi?

Samsunsporun kıyası bence Beşiktaştır transfer anlamında ama sonuçta ikiside gençleri ile ayakta kalabiliyorlar,e o zaman ne gerek var aşır transferler demek gerekmiyor mu ?

                             Yoruma ne gerek var Biz Ankaragücünü yendik ,BJK de 90 artıda bir oyuncusunun maliyeti  ile kurulan Kayseriyi yendi oh ne ala ,hafta boyu analiz yorum yorum……..

                             Sonra Avrupadanlaylom geri gelişler,bir beşik misali yıllardır uyu babam uyu.

Samsunspor inanın değiştirecek topçusu yok kenarda,Fofana 90 dakika oynayacak durumda değil ikinci yarılarda oyuna atılan adam konumunda ,yeteneği ile oyunu çeviriyor ama bize 90 dakika oynayacak oyuncu lazım .Aldığı parayı saymaya kalksak akşam ederiz sanırım.

                            Yasin attığı gol dışında sahada yok,Saviçeviç bir iyi bir kötü,Hasan Kılıç orta sahada bir türlü buranın kralı benim diyemedi.Osman ve Tomane her eve lazım her zaman.Ali Ülgen bu para ile nasıl yedek anlamak imkansız.Soner ileri çıkmamaya yeminli.İyiki gençlerimiz var yoksa yandık.

                            Ama olsun Ankaragücünü 2-0 yendik, oh ne ala derseniz varılacak hiçbir yer yok Fuat hocam.

                            Onayacak transferlere ihtiyaç var ,adı olan değil Oynayacak transfere ,tabi Şampiyon olmak istiyorsak …

                           Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi