İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

HAYIRLI OLSUN

HAYIRLI OLSUN

          Çarşambaspordan yapılan açıklamada yeni hocamızın Mehmet Seçkin olduğu ifadelendirildi.

          Hayırlı olsun inşallah başarılı olur ve 3 ligde kalmamıza katkı verir.

         Mehmet Hoca ile ilgili derleyebildiğimiz bilgilerimiz şöyle ;  

         Kasım 1974 Bulgaristan doğumlu olan Mehmet Seçkin, 12 yıl profesyonel futbol oynayıp 10 yıl da Türkiye’de farklı külüpleri çalıştırdı.  Kariyerine 1994 yılında İnegölspor’da başlayan, İnegölspor çıkışlı olan Mehmet Seçkin sırasıyla İnegölspor, Keşanspor, Gençlerbirliği, Turanspor, Gölcükspor, Merzifonspor, Kocaeli Birlikspor, Eskişehirspor, Kestel Belediyespor ve son olarakta Bursa Yolspor formalarını giyerek  futbolculuk kariyerini noktaladı.  

              2008 yılında teknik adamlık kariyerine başlayan Mehmet Seçkin, ilk olarak İnegölspor’un U15 takımı çalıştırdı. Daha sonra yine İnegölspor’da Gençlik Gelişim Antrenörü olarak görev yapan başarılı teknik adam, Konya Anadolu Selçukspor ile profesyonel olarak teknik direktörlük kariyerine başlamış oldu.

          2014 yılında ilk göz ağrısı İnegölspor’a U-17 teknik sorumlusu olarak geri dönen Seçkin, gösterdiği başarılı performansla 2015 yılında İnegölspor’un U-19 teknik sorumlusu olarak görev yaptı. 2016 yılında Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden Payasspor teknik direktörü olarak göreve getirildi.

        3.ligde  2017 ve 2018 yıllarında Payasspor daha sonra 2019 Osmaniye ve 2020 yılında Payasspor’da görev yaptı.

        Şimdi şehirde Hoca nerden ,nasıl geldi,kim getirdi ,Samsun’da hoca yokmuydu Kariyeri bizi ligde tutmaya yetecek mi gibi düşüncelerin yansımasını bulacağız spor kamuoyunda .

        Hoca ile ilgili yaptığım araştırmada Futbola dair görüşlerini okuma imkanı bulduğum demeçlerinde Hırslı ve Hedefli olduğu görülmekte.Payasspor’da  göreve başlarken şu ifadeleri bunun en güzel örneği.         

       “Tabelayı değiştirmeye değil, tarih yazmaya geliyoruz”

      Bu söz inşallah Karşılık bulacak Çarşambasporda.

 

       Fakat ayrılırken de verdiği demecindeki “ Düzenin ve sistemin bozuk olduğu bencil, sağır, kör, dilsiz, duyarsız, tepkisiz, merhametsiz, vefasız, saygısız ve değer bilmeyen doyumsuz insanların olduğu futbol camiasında herkesi memnun etmek gibi bir düşüncem olmadı zaten olamazdı da. Ülkemizde Fatih Terimin, Şenol Güneşin eleştirildiği bu camiada elbette bizlerde eleştirileceğiz. Ancak eleştiren insanların bilmeleri gereken çok şeyi bur da anlatmaya kalksam kelimeler yetmez ve sonuçta anlamayacaklardır.” İfadeleri de  bir o kadar filozofik hocamızın.

      Sonuçta futbolun dünü ve yarını değil bugünü var,Başarı varsa duruyorsunuz yoksa gidiyorsun Çarşambasporda 2 hoca değiştirmemiz bunun  örneklerinden .

     Sergen Yalçın gerçeği’de önümüzde duruyor Türkiye Şampiyonu olmanız Beşiktaş ‘ta kalmanıza yetmiyor.

     Yeni Hocamızla çıktığımız bu yolculuğumuz hepimiz için hayırlı olsun.Yönetimimiz  Tercihini yapmış bize düşen yanında olmak ve yardımcı olabiliyorsak yardımcı olmak.

     Biz her zaman Çarşambasporun yanında yer alacağız.

     Hata ve Sevabı yönetimimiz üstlenecek sonunda.

     Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi