İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

SAMSUNSPOR KARAGÜMRÜK MAÇI ARDINDAN

SAMSUNSPOR KARAGÜMRÜK MAÇI ARDINDAN

Samsunspor 11 yıl aradan sonra döndüğü süper ligde takımı lige çıkaran Hüseyin Eroğlu ile yola devam dedi ama 5 maçta 1 puan alınca hocası ile yollarını ayırdı.

Süper lige uygun oyuncu transferi yapmayan takımımız akabinde Gaziantep maçına yardımcı hocası Emre Bayraktarla çıktı ve sahasında 2-1 yenildi, Rizedeplasmanına eski hocası ve sonra spor direktörü olacak Fuat Çapa ile çıkan takımımız deplasmanda 1-0 mağlup oldu ve artık ben düşmenin en büyük adayıyım dedi.

Kendi sahasında oynayacağı Başakşehir maçına Alman Hocası MarkusGisdol la çıkan takımımız 0-0 beraber kaldı.

Gisdolla başlayan 11 maçlık yolculukta 5 galibiyet 2 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 18 puana ulaşan takımımız alttan4.sırada düşme hattının sınırında ilk yarının son maçı Trabzon deplasmanına gidecek haftaya ve ilk yarıyı tamamlayacak.

Bu genel özeti vermemin sebebi Gisdol hocanın eldeki Süper lige yeterli olmayan kadro ile müthiş bir başarı yakalamış olması.

MarkusGisdol Teoriği ve takdiri fazlasıyla hak ediyor.

Gelelim Karagümrük maçına ; yeterli olmayan kadromuzdan 3 oyuncumuzun Ganalı Kingsley Schindler, Kamerunlu OliverNtcham ve Angolalı NanuGomes1 ay süre ile Afrika Uluslar kupası maçlarına gitmesi dolayısıyla eksik başladığımız maçımızdan 1-0 galip ayrılmasını bildik.

Maça göz attığımızda önümüzde ısınan yedek Karagümrük’lü oyunculara baktığımda gördüğüm manzara Karagümrük takımının bizden iyi olduğunu gösteriyordu fakat hocamız Gisdolun haddini bilen oyunu bize 3 puanı getirdi.

Kimdi ısınan bu oyuncular Fenerbahçe transferi Nazım Sangare ,SerdarDursun,Trabzonspor,Galatasaraydan bildiğimiz Salih Dursun oyuna girmek için beklemede idiler.

Kısacası Karagümrük kadrosu bizden iyi idi ve son 3 maç öncesi kötü günler geçiriyorlardı ve Trabzon’un efsane oyuncusu ŞotaArvaledzeyi hoca olarak takımın başına getirmişlerdi.

Bu atmosferde başlayan maçta sonuç dışında Samsunspor seyircisini memnun eden bir oyun ortaya çıkmadı.

Uzun toplarla oynamaya çalıştık ve defans emniyetini elden bırakmadan rakibin Güven gibi tehlikeli ayaklarını kilitlemeyi hedefledik ve başardık.

Emre ile yüzde yüz ve Soner’le yüzde seksen girdiğimiz gol pozisyonu dışında Fofana ‘nınhavalandırdığı topta Ercan’ın attığı kafa golü dışına başkada bir şey yoktu maçta.

Her iki takım öyle pas hataları yaptı ki amatör maçta olmaz bu hatalar.

O yüzden biz alttan 4 sırada onlarda 3 sıradalar.

Devam edeceğiz sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi
SON YAZILAR