İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

İLK YARI DEĞERLENDİRMESİ

İLK YARI DEĞERLENDİRMESİ

Çarşambamızın Belediye Başkanı ,Sporun her alanda destekçisi ve seçildiği günden beri her zaman Çarşambasporumuzun yanında yer alan Halit DOĞAN Başkanımızın Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak gösterilmesinin Çarşambamız ve Samsunumuz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun. Yolu açık olsun inşallah.

Çarşambamızın tüm değerlerini yönetimin üst kademelerinde görmek bir Çarşambalı olarak memnuniyet verici bir hadisedir ve Başkanımız verilen her görevin üstesinden hakkıyla gelecektir inancındayız.

İlk yarının son maçında Grubumuzun lideri Türk Metal Haftayı ligden çekilen Osmancık takımını 3-0 hükmen yenerek geçirdi 33 puanla en yakın rakibinin 4 puan önünde ilk yarıyı tamamladı.

2.sıradaki Kastamonu Özel İdare takımı Çankırı Saray takımı ile oynayacağı 1 maçı eksik halde Perşembeyi misafir etti ve doğal olarak 1-0 galip geldi ve şampiyonluk iddiasını devam ettirdi.

Kastamonu takımı 3.sırada gözükse de Saray takımını yener ve 2.sıradaki yerini alır.

3.sırada Niksar takımı Bartın’ı ağırladı ve 3-1 lik rahat bir skorla yendi ve iddiasını devam ettirdi.

Niksar 27 puanla ilk yarıyı bitirdi ve liderin 6 puan gerisinde kaldı

Samsun Büyükşehir takımı Çankırı Saray takımını sahasında ağırladı ve 6-0 gibi rahat bir skorla yendi 26 puanla liderin 7 puan gerisine yarışa devam ediyor.

Ligin şampiyonluğu kovalayacak adayları ile bilgi verdikten sonra gelelim Çarşambasporumuza.

Zekeriya hocamız ligde liderin 10 puan gerisinde çıktığı Ünye takımının 2 puan önünde idi.

Bizim Puanımız 20 Ünye ise 18 puanda.Ünyenin hedefi Perşembenin önünde yer alarak ligde kalmak Play Out oynama hakkın kazanmak.

Ünye takımı takımımızı uzatmalarda attığı golle 1-0 geçti ve Perşembe ile olan Puan Farkını kapatarak 1 puan önüne geçti hemde bizim önümüze geçti sırlamada.

Bizimde liderle puan farkımız 13 puana çıkarken Alaçamla sanki aynı durumu ihtiva eden bir sürece girdiğimiz gözükmekte.

Alaçamla aramızdaki puan farkı 2 ye indi ve tehlike artık geldi diyebiliriz.

Bu ilk yarı sırlamasından ya biz ya Alaçam düşer, diğeri Play out oynar ve Samsun Büyükşehirde Şampiyonluğu kovalamaya devam eder.

Kısacası Çarşambasporumuz açısından 2023-2024 çok güzel geçmedi.

Şubat ayının 4 ünde ikinci yarı başlayacak yaşayıp göreceğiz.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi