İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

SAMSUNSPOR GERÇEĞİ

SAMSUNSPOR GERÇEĞİ

Bu sene müthiş bir düşmeme mücadelesi veriyor Süper ligde takımlarımız.

İlk 4 sonraki tüm takımlar düşme potasına 2 maç Kaybettiklerinde rahatça girebilmekteler.

5 sıradaki Kasımpaşa 39 puanda ,17 sıradaki Gaziantep 28 punda.

Samsunsporumuz 11 sırada ve 33 puanı var.

7 maçta 1 puan alan Samsunspor takımı Gisdolun gelişinden sonra kabuk değiştirdi.

20 haftada 32 puan aldı. Sahasında eli bükülmeyen ve 8 galibiyet 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan takımımız düşmeme noktasında müthiş bir performans sergilemekte.

Samsunsporumuzson maçında 3-0 lık Rize galibiyeti ile taçlandırdığı galibiyet serilerini en azından içerde devam ettirirse kesinlikle düşmeyecektir. İçerde Ankaragücü,Pendik,Adanademir,Trabzon ve Alanya maçlarımız var. Dışarda Başakşehir, Hatay, Beşiktaş, Kasımpaşa, Konya, Karagümrük maçlarımız var.

Her maçın çok önemli olduğu aşikar bu takımların Beşiktaş ve Trabzon hariç hepsi düşme korkusu yaşamakta.

Gisdol hoca bize müthiş bir özgüven verdi. Elindeki ilk kadro çok yetersizdi yapılan transferle bir çıt yükseldi ama yine de yetersiz.

Fakat şansımız Gisdol gibi bir hocaya denk geldik ve elindeki kadronun performansını müthiş yükseltti.

Alim,Soner,Zeki,Osman,Mustafa,Ercan,Muhammet,YunusEmre,Soner,Bennasser bence bu ligin oyuncuları değil ama Gisdol hoca sinekten yağ çıkardı bu oyuncuları bölüm bölümdeğiştirerek 11 de ve ikinci yarılarda oynatmada.

Yendiğimiz tüm takımlar kadro olarak bizde daha iyi,3-0 yendiğimiz Rize takımı kadro olarak bizde çok iyi bir takım fakat Gisdol’unbence dahası ile maçları kazanmadayız.

Rakibi müthiş analiz ediyor ve az pozisyon veriyor. Bulduğu az pozisyonlarıda iyi değerlendiriyor ve sonuç almasını biliyor.

Şapka çıkarıp selamlayacaksın ,ligde kalırsak ta 5 yıllık anlaşma imzalayarak istediği transferleri yaparak yeni sezona hazırlanacaksın.

Ucuz maliyetle ligde bizi 5 sene bıraksın daha üst sıralamalar sonra gelir, ayrıca alt yapıda ne yapılabilir onun içinde tüm Samsunu kapsayacak bir ekip kurmasına fırsat verilmeli diye acizane düşünmekteyim.

Tabiki karar Yüksel Yıldırım Başkanın, Para onun ,takımda onun ama takımın ana motoru Seyirci olduğu unutulmamalı.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi