İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

BAL LİGİNDE GRUBUMUZDA HAFTA SONU DEĞERLENDİRMELERİ

BAL LİGİNDE GRUBUMUZDA HAFTA SONU DEĞERLENDİRMELERİ

Samsunspor Rizespor maçı için müstakil bir yazı yazacağım.

Samsunsporumuz tarih yazıyor ve sahasında galibiyet serisine bir yenisini ekliyor, emeği olan herkese teşekkür.

Çarşambasporumuzun grubuna gelirsek Safranbolu takımını rahat ve farklı geçeceğimizi düşünürken yanılmışım, maçın hakkının berberlik olduğunu izlediğimiz bir maç oldu. Safranbolu takımında 1 oyuncuda atılınca bizim için son dakikalarda oyuna giren Ali Ekber Yılmaz ile bulduğumuz bir karambolgolü ile maçı kazandık ve puanımızı 29 a çıkardık.

Çarşambasporancak bu kadar kötü oynayabilir. Bu kadar zevksiz ve heyecansız bir maç izlettirebilirdi seyircisine de, oda öyle yaptı.

Zekeriya hocam bumudur gözümüze ve gönlümüze hoş gelecek futbol, sahasında Çarşambaspora yakışan oyun bumudur,baskı,pres,göze hoş gelen oyun ,pozisyon zenginliği hangisi vardı Allah aşkına maçta.

Baskısı olmayan , rahat rahat iki takımında evlere şenlik maçı değil mi bu maç, onlarda bizde play aut oynayacağız. Yani Süper amatörden gelen takımla BAL da kalma düşme maçı. Bu maçlar antrenman maçı değil mi ikimiz içinde, peki bu oynanan ne ?

Kazanma azmi sıfır bir takım izledik, Safranbolu başkanı ile beraber izlediğim maçta oda bende oynanan oyundan zevk almadığımız gibi, hakemlerden ikimizde memnun olmadık.

Kısacası bize Safranbolu maçında seyrettirdiğiniz ürün kötü idi ey idare edenler.

Alaçamspora gelince evlerinde Suluova takımına 5-1 mağlup olarak aramızdaki puan farkını 11 e çıkararakküme düştüklerini ilan ettiler.

Şehrimizin diğer Şampiyonluk adayı takımı Büyükşehir takımı Bartın deplasmanından 2-0 galibiyetle dönmede ve lideri 7 puan geriden takip etmeyi sürdürmekte.

Kastamonu Öz.İd. bay geçtiği haftada 3 puanı alır ve 6 puan geriden lideri takibi sürdürür.

Lider Türk Metal Çankırı Saray takımını sahasında 6-0 geçti ve gelecek hafta deplasmanda Kastamonu maçını bekleyecekler şampiyonluk ilanı için.

Niksar Ünye takımını 1-0 ile geçti ve yoluna devam etti.

Perşembe ise bay geçtiği haftada 3 puanı hanesine yazdırdı ve farkı 4 puana indirerek Ünye ile sıralamada üstte yer alma mücadelesini devam ettirmede.

Grubumuzda 17 maçlar oynandı ve bitime 9 hafta kaldı.

Görünen oki Türk Metal 3.lige çıkacak Çarşambasporumuz Play aut oynayacak Alaçam Süper amatöre düşecek diyerek noktalayalım.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi