İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

SAMSUNSPOR BİLDİĞİMİZ GİBİ 

SAMSUNSPOR BİLDİĞİMİZ GİBİ 

 Rize deplasmanında Celil’in sakatlığı nedeniyle yerine Yusuf’la klasik maç dizilişindeki bu zorunlu değişiklikle başlayan takımımız, bir değişiklikte yeni transferi  Dauglas’la  yaparak   maça başladı Harisi yedek bıraktı.

      Futbolda tabi değişen bir şey olmadı.Osman’ın ikramını gole çeviren  Rize’li  Ercan’a  Fofana’nın özel yeteneği ile cevap veren Samsunspor ilk yarıyı berabere bitirdi.

      Manisa maçından sonra değişiklik bekleyenler yine yanıldı .İlk yarı hiçbir farkındalık oluşturmadan oynayan Samsunspor oynadığı futbolla güven vermemeye devam ediyor,Bayram hoca içerde dışarda  ağır abi  olarak takımını  yönetmeye devam ediyor.

      54 dakikada 40 metreden atılan pasın Rizeli Benhur tarafından 4 Samsunlu futbolcu arasında gezerek verdiği pasta golü kalesinde gördü fakat iyi ki Var Vardı ve Gol öncesi karşı kalede elle oynama pozisyonun tespiti ile golü iptal etti ve bizi kötü oynadığımız anda ipten aldı desek yeridir. Öyle bir pozisyon nasıl verilir anlamakta zorlanıyorum.

Orta sahada Yusuf oyundan alıp yerine Ali Kaan’ı   alan hocamız Dauglasve Haris değişikliği ile klasik iş ve işlemini gerçekleştirdi .

     Celil yokluğunu önce Yusuf sonra Ali Kağan değişikliği ile gidermeye çalışan hocamız Fofana’nın  sakatlığında ise Navikovas değişikliği ile oyuna zorunlu müdahale etmiş oldu ama takıma bir katkısı olmadı bu değişikliklerin. Oyun aynı oyun takım aynı takım ve futbol tatmin edici değil.

     Son dakika da ikiye bir yakaladığımız pozisyonda topu rakip kaleye götüremeyen oyunculara  ne diyelim .

     Sonuç her zamanki gibi beraberlik temelli bir oyun ,olursa gol olacak ,zevksiz ve izlemeye gidilmeyecek bir oyundu Rize de bizlere seyrettirilen.

    Biz tabi yine takımızın maçlarını izlemeye gideceğiz umulur ki iyi oynayacağımız günler gelir .

    Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi