İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

​​​​​​​SAMSUNSPOR ANTALYASPOR MAÇININ ARDINDAN

​​​​​​​SAMSUNSPOR ANTALYASPOR MAÇININ ARDINDAN

Samsunsporumuzun tüm maçlarını stadyumda seyreden bir yorumcu olarak şu anki başarıyı Gisdol hocaya bağlıyorum.

Takıma eli değdiğinden beri görüyor ve izliyorum her şeyimiz değişmiş.

Oyuncularımızla uyumu, onları güçlendirmesi dirençli hale getirmesi, taktik varyasyonları, rakibi iyi analiz etmesi vs vs..

Başkan Yüksel Yıldırım kötü topçularla yola çıktı yolda takviye ettikleri de yetmedi son olarak 2 takviye daha aldı ve yoluna öyle devam ediyor takımımız.

Antalyaspor futbolcu kalitesi olarak bizden iyi takım. Maç öncesi Sergen yalçın hocada bunu ifade etmişti biz yukarıyı onlar düşmemeyi hedefliyor demişti.

Maça geldiğimizde Plana sadık kalan Samsunspor aradığı golü Antalya daha iyi oynarken 59 dakikada takımımızın mücadele kabiliyeti, enerjisi ile en iyi transferi ve oynayanlarından Marius Mouandilmadji ile golü buldu.

Takımımız korner atarken bile bir şeyler çalışmış, yada serbest vuruşlarda farklı bir şeyler deniyor bu Gisdol eseri.

Takımımızın en iyisi Ntcham müthiş oynuyor, topu saklaması, olumlu kullanması, mücadele azmi takımımız ayakta tutuyor ve golle buluşturuyor.

Emre her zamanki gibi çalışkan ,Holse ve Tait daha iyi olmalılar, Bennasser orta sahamızı ayakta tuttu sakatlanana kadar ,Okan kalede iyi, Alim yerine keşke iyi bir libero alsaydık, Satka her zaman defansın ve takımın iyilerinden .

Drongelen ve Zeki den daha nitelikli olanlara ihtiyaç var ama kapasitelerinin üzerinde oynuyorlar onlarda.

Yeni transferlerimizi de görme imkânımız oldu Raman’ın kariyeri tartışılmaz sağ kanat oyuncusu, Anderlecht takımında uzun yıllardır banko oynamış. Ayaklarına hakim. Moja Arnavut ve Belçika’da Antwerp takımında oynamış en kariyerli olarak ,sol kanatta yer aldı hareketli idi ilk maçında ben oynarım bu takımda dedi ve golünü attı .

Taylan ve Osman da maçta süre aldı diğer oyuncuların yorgunluk döneminde.

Kısacası Samsunspor çok iyi yolda Gisdola daha kaliteli bir takım verin her sene Avrupa’ya katılma garantisi vereyim

Alman disiplini ve ekolünü takımımıza oturtmuş ki daha iyi bir takımda neler yapmaz.

Düşmemek için biz dahil 11 takım İstanbulspor’u düştü kabul edersek 3 takım içinde yer almama mücadelesi verecek son maça kadar derim ben, yaşayarak göreceğiz.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi