İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

ÇARŞAMBASPOR SULUOVASPOR MAÇI SONRASI

ÇARŞAMBASPOR SULUOVASPOR MAÇI SONRASI

Çarşambasporumuzun grubunda 2. yarının ikinci maçında rakibimiz olan Suluova takımını maç öncesi yazdığım yazıda rahat geçeceğimizi yazmıştım.

İlk yarısını seyredip cenazekatılacağımızdan dolayısıyla ayrılmak zorunda kaldığım maçta 11 ve 41 dakikada bulduğumuz 2 golle 2-0 taşıdığımız maçın ikinci yarısında fark olacağını ümit etmiştim ama takımımız beni yanılttı.

Farklı sonuç ne getirecekti takımımızın adına oyuncularımızın özgüveni, seyirci mamnuniyeti,2024-2025 yılı planlamalarını yapma hakkı verecekti.

Gerçekten parasını alan ve bunun hakkını veren karakterli oyuncu bulmak zordur.

Şampiyonluk hedefliyorsanız bu bir kat daha zordur. Bu kalitede oyuncular kaliteli ,para eksenli ve kırılgandır o yüzden tercihler ve planlamalar çok önemlidir.

Maça gelirsek bizim kontrolümüz altında başladı maçımız ve bu baskı sonucunda 10 numaramız kaliteli ayak Adem’in güzel vuruşu ile 11 dakikada golü bulduk. Maç bizim kontrolümüzde geçerken kontra atakta yerli oyuncumuz Mert ile 41 dakikada 2 golümüzü bulduk ve rahatladık.

Maça Büyükşehir maçında olduğu gibi 4 yeni transferlerle başladık Liberoda Kemal, Sol Bekte İsmail, Orta sahada Yasin ve Ali Ekber,

Santraforumuz Abdulkadir kadroda olmayınca Ali Ekber’le başladı hocamız maça .

Transferlerimizden 11 de başlayanların İlk yarı ölçekli değerlendirdiğimizde ,Kemal güvenli idi defansımızda, orta sahadaYasin çalışkan verimli, defansta İsmail genç kontenjanımız ve faydalı bir transfer, orta sahada Ali Ekber vasat bir maç çıkardı.

Eskilere göz attığımızda Kalede Engin iyiydi, Uğurcan her zamanki mücadeleciligi içinde idi, Mert Yıldırım kilo vermiş geldi gözüme ve daha enerjik ve verimli gördüm, Âdem kaliteli ayak golünü de attı, Erkan ikinci yarı hocası Sağ bekten sağ açığa atınca daha verimli oldu dedi bir arkadaşım, Erkan bu sezon benim bildiğim ve beklediğim oyununu hiç oynamadı, Mert Aktaş golünü attı ama çok çok daha iyi olması gerek, öyle pozisyonlar vardı ki onu yıldız yapardı, birinde topu kotroledemedi, birinde alıp gideceği ve rakibine nal toplatacağı topu pas atma tercihi ile öldürdü, artık olgun top oynama dönemine geçme zamanı geldi Mert in, stressiz bir sezon önümüzde ve bolca oynama imkanı buluyor değerlendirmesi gerekiyor eğer üst düzey topçu olmak istiyorsa ve bu işten para kazanmak istiyorsa. Tecrübeli abileri var ve onlardan mutlaka bir şeyler katmalı kendine.

Zekeriya hocama iki laf ederek bitirelim, bu takım şampiyonluğa oynayacak kalitede değil,Alaçam kendi sahasında Ünye takımına yenilince 5 puan fark oldu düşme endişemizde ortadan kalktı gibi.

Büyükşehiri’de yakalamamız zor, Play aut ta bizim için sorun olmaz kanaatindeyim bize güzel futbolla gelecek planlamasını izlettir hocam gelecek maçlarımızda.

Bizim Kadro kalitemiz ilk 4 takım hariç diğerleri ile kıyaslanamaz, hem kulüpimkânları, hem ekonomik imkânlar açısından Çarşambaspor kıymetlidir.

Senden beklentimiz yürüyen değil koşan, seyreden değil basan, gol kaçıran değil sonuç alan, hakemle didişen ve gereksiz kart gören değil benliğini sahaya yansıtan bir oyun izlemek isteriz, senden beklentimiz budur hocam.

Grubumuzda dünkü yazımızda ne yazdıysak o oldu Türk Metal ,Büyükşehir ve Kastamonu takımları rakiplerini yendi ve ilk 3 te yarış aynen devam etti.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi