İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

  PARA VE FUTBOL

  PARA VE FUTBOL

2.ligin paralı ve bereketli takımı Samsunspor. Yüksel Yıldırım gibi bir Başkana sırtını yaslamış ve paranın problem olmadığı nadide kulüplerden.

          Dünya çaplı ticarette söz sahibi Başkanımız Samsun spor’da bir türlü aradığı güzelliği bulamadı. Sırtını yaslayıp şöyle rahat bir maç izleyemedi.

           Yıldırım grubun Spor macerası  Büyük Başkan diye Samsunda anılan İsmail Uyanık koordinesinde başlayan spor yolculuğu, Ertuğrul Sağlam gibi Süper lig şampiyonu hocayla devam etse de, akabinde 2 takımı Süper lige çıkarmış Mehmet Altıparmak deneyimi de sonuç vermedi.

           Bu yıl direkt olarak Süper lige çıkma ihtimali artık bitti ve ilk 6 içinde yer alacak takımlardan olmayı zorluyoruz.

           Yüksel Başkan Dünyada ticaret yapmaktan daha zor bu futbol organizasyonu demiştir, çünkü kendisinin Dünya çapında ilişkileri var spor camiası ile.

            Yüksel Başkan eğer almasaydı Samsunspor takımını takımımız bu gün 3 ligde bile olabilirdi bunu da kenara not etmemiz gerekmekte.

           Futbolda dün olmadığı için maziyle övünmekle olmuyor, ben isterdim ki Yüksel Başkan Altınordu gibi bir yapılanmaya imza atsaydı hem bugünkü maliyetlerin çok altında olurdu hem de kalıcı bir eser olarak Türk futboluna damga vururdu ilklerin şehri Samsunumuz.

           Fakat hedefi Süper lig olarak koyduğunuzda bu harcamalar kaçınılmaz oluyor ve daha iyisini yapan üst lige çıkıyor Adanademirspor gerçeği gibi.

         Onlarda bizim gibi Süper lige çıkma isteğimiz gibi, geçen yıl süper lige çıktılar ve bu yılda Avrupa kupalarına katılmanın mücadelesi içinde ve arkalarında büyük bir grup var.

          Ticarette olduğu gibi en verimli şekilde yapılan planlamalar Samsunspor gerçeğinde olduğu gibi karşılığını bulamayabiliyor.

           3.ligde Çarşambaspor’umuz grubunda Iğdırspor’da aynı durumda kağıt üstünde baktığınızda 1 lig ve süper lig eski oyuncularından oluşan takım açık ara Şampiyonluk ipini göğüsleyemiyor. Play oflardan 2.lige çıkma hesabında.

            Oynayan oyuncaları yazsam şaşırır kalırsınız Iğdır takımında.

             Samsunspor’umuz  inşallah play oflara kalırda ordan da bir mucize olur Süper lige çıkar diyelim.

             İçerde oynayacağımız Menemen maçından sonra Erzurum, Bandırma, Manisa, Eyüp, Adana maçlarını oynayacağı zorlu periyot bizim durumumuzu belirleyecek.

             Ankaragücü ve İstanbul maçları da sonrasında var ki bizim işimiz Play oflar için çok zor dedirtiyor bana.

             İnşallah yanılırımda Play oflara kalırız.

             Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

            

           

      

     

         

           

          

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi