İBRAHİM GÜLER

İBRAHİM GÜLER

MİLLETİN UYANMA ZAMANI GELMEDİ Mİ?

MİLLETİN UYANMA ZAMANI GELMEDİ Mİ?

 

Saygı değer okuyucularım, Sanki Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan tüm etnik kökenli Türk Vatandaşlarının sorunları bitmiş, otuz seneyi aşkın kan akıtan çocuk, kadın ,yaşlı demeden öldüren ve kendilerini Kürt diye adlandıran cani, katillerin, İnsan hakkı çerçevesinde bunlara Kürt sorunları diye hak vermeye çalışan hükümetimizin Sayın Başbakanı dahil olmak üzere bu Vatan için kendilerini feda ederek bu toprağa genç yaşta düşenlere ne hak vereceksiniz?

Bunun hesabını sanıyor musunuz bu millet size sormayacak. Hani iktidarsınız istediğiniz gibi taviz verebilirsiniz. Bir ata sözü vardır malumunuz  üzere; “Keser döner sap döner” yakındır bir gün hesap döner, akan bunca kanın hesabı kimden sorulacak sanırsınız.

Sayın okuyucu arkadaşlarım:

Evet bu ülkede bir sorun yaşanıyor ve bu ülke bu sayede hep kan kaybediyor. Sorun Güneydoğu sorunu mu? Kürt sorunumu? Zaza sorunu mu? Pkk sorunu mu?

Sayın okurlarım, önce Kürt sorunu diyelim. İstekleri nedir? Vatanı bölmek ama açık söyleyemiyorlar. Hangisi zaza’lar da bölünmek istiyor, doğuda böyle bir oluşuma izin verildi ki Allah korusun, olması da mümkün olmaz. Bu oluşum Kürdistan mı ZAZA Devletimi olacak inanın böyle bir şey olsa doğuda kimse kalmaz hep birbirlerini katlederler. Bu doğuda yaşayan insanların bizlerden ve diğer etnik kökenli vatandaşlardan ayrıcalığı nedir? Ana dilde eğitim, ana dilde savunma, yerel yönetimlerde güçlenme gibi konularda yasalarla o bölgedeki ayrılıkçıların isteklerine biraz daha yaklaşmış olunmuyor mu?

Geçenlerde siyasi partilerin genel Başkanlarından biri Sayın General Osman Pamukoğlu’nun bir konuşmasında ifade ettiği doğu filen işgal altındadır sözü ne kadar bu olayları doğruluyor. Bu gerçeği de Türk Milleti olarak görmemiz gereklidir.

Diğer taraftan hükümetin Oslo görüşmelerini yalanlayan hükumetin başı şimdi açıkça görüşüldüğünü ifade ediyor. Değerli dostlarım elbette Başbakan görüşecek değil, verdiği talimatları elbette emrindekiler yerine getirecek ama kimin adına Başbakan adına. Öyleyse Başbakanın kendisinin görüşmesine ne gerek var. Şimdi İmralı ile Kandille pazarlıklar yapıldığını açıklıyorlar. Şimdi buna ne dersiniz?

Devleti idare eden hükümet nasıl olurda teröriste pazarlık yapabilir.

Bu OLAY KENDİLERİNİ DEĞİL Bence devletimizi bir terörist seviyesine indirgemek değil de nedir?. Burada benim anladığım o dur ki 30 senedir devam eden bu olaylara demek oluyor ki biz yenildik. Söyleyin isteklerinizi yerine getirelim, bu bu demek değil mi?. Terör örgütüyle pazarlık yapacaktın madem bunca şehidi niye toprağa verdik sorusunu sormazlar mı? Bizleri idare ettiğini sanan Sayın Milletvekilleri, siz 75 milyondan ki öyle söyleniyor. 15 milyonu çıkart 60 milyon Türk MİLLETİNE NE HESAP VERECEKSİNİZ?

Kısaca şunu ifade edeyim ki; bu memleketin bölünmesi için ellerinden geleni yapıyorlar bu kanunların çıkması içinde bizim seçtiğimiz Sayın Milletvekilleri ahde vefasızlık yaparak hainlerin yanında yer aldıklarını sanıyorum. Bilmiyorum artık bu MİLLETİN UYANMA ZAMANI GELMEDİ Mİ?

Saygılar sunuyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İBRAHİM GÜLER Arşivi

SORMA

24 Haziran 2013 Pazartesi 09:31
SON YAZILAR