‘EKSİKLERİMİZİ ÇOK ÇALIŞARAK GİDERECEĞİZ’

‘EKSİKLERİMİZİ ÇOK ÇALIŞARAK GİDERECEĞİZ’
CHP Çarşamba İlçe Başkanı Temel Baş, 31 Mart 2024 Yerel seçimleri sonuçları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Baş yaşanan oy kaybının nedenlerini açıklayarak, çözüm önerilerini sıraladı

CHP Çarşamba İlçe Başkanı Temel Baş, 31 Mart 2024 Yerel seçim sonuçları ile ilgili gazetemize özel değerlendirmelerde bulundu. Başkan Baş, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde yaşanan oy kaybını parti tabanının küskünlüğüne bağladı. Baş, seçim sonuçlarının parti içerisinde değerlendirilmesi gerektiğini ve partinin halkla daha yakın olması gerektiğini de sözlerine ekledi.

CHP Çarşamba İlçe Başkanlığı parti binasında gazetemize özel açıklamalarda bulunan CHP Çarşamba İlçe Başkanı Temel Baş; “Seçim sonuçlarını değerlendirdiğimizde, partimizin yaşadığı oy kaybını gözlemledik. Bu kaybın temel nedenlerinden biri, parti tabanının bir kısmının yaşadığı küskünlüktür. Partimizin geleceği için seçim sonuçlarını detaylı bir şekilde analiz edip, eksikliklerimizi gidereceğiz. Parti tabanımızın güvenini kazanmak ve gelecek seçimlerde halkımızın beklentilerine daha iyi cevap verebilmek için daha çok çalışacağız."

Seçim sürecinde yaşanan iletişim eksikliklerine de değinen Başkan Baş, halkla doğrudan temasın önemine vurgu yaparak, parti olarak daha etkin bir iletişim stratejisi benimsemeleri gerektiğini belirtti. Ayrıca, parti içerisinde gençlere daha fazla sorumluluk verilerek önlerinin açılması gerektiğini ifade etti.

Yapılacak saha çalışmalarıyla birlikte parti olarak daha güçlü ve etkin bir şekilde hizmet vermeyi hedeflediklerini belirten Baş, seçim sürecinde yaşanan her türlü zorluğa rağmen teşkilatın birlik ve beraberlik içinde çalıştığını dile getirerek, partililere özverili çalışmaları sebebiyle teşekkür etti.

CHP Çarşamba İlçe Başkanı Temel Baş, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’ı seçim zaferinden dolayı tebrik ederek, Çarşamba için yapılacak olan çalışmalara sonuna kadar destek vereceklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir