Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Koç, "Yılmaz'la birlikte onu destekliyorum..." Şaka gibisiniz.

Koç, "Yılmaz'la birlikte onu destekliyorum..." Şaka gibisiniz.

"Dedikodu ile zengin olan bir il olsaydı Samsun Ülkenin en zengin ili olurdu"

Bu sözler sevdiğim bir dostumdan. Kendisi de benim gibi Samsun ve Çarşamba'nın dedikodusundan bıkmış. Samsun'dan kilometrelerce uzaktayım ama maşallah Samsun hakkında ki merak ettiğiniz etmediğiniz  dedikodularla taa Ankara, İstanbul gibi yerlerden kısa sürede duyarsınız.  Bizim memleketin insanına vallahi maşallah.

"Dün bazı basında çıkan haberlere çok güldüm ve o kadar da üzüldüm dedi" dostum. Çünkü Haluk Hoca'yı yıllardır tanırım bilirim. Adam hem Hoca'yı sevip saydığını söylüyor sağda solda hem de dönüp Hoca'nın bilmem kimle yakınlaştığını, desteklediğini. O kişi veya kişileri Allah havale etmekten başka çare yok.

Her neyse Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı diyelim ki Koç destekliyor. Ne olur ki desteklese!. Yahu kardeşim, SİYASETTE her an her şey olabilir. Ama bizim tanıdığımız Haluk Koç soyadı gibi çıkar Koç gibi böyle bir iş yapıyorsa EVET DESTEKLİYORUM VE YILMAZ'LA BİRLİKTE ÇALIŞIYORUM der zaten. Bundan hiç çekinmez ve gocunmaz.

Şu Samsun'dan son 10 yılda kaç Milletvekili çıktı ve kaçı onun kadar sevildi ve el üstünde tutuldu. Partili partisiz hemen herkesin kapısını mutlaka çaldığı ama hiç bir zaman boş dönmediği tek Milletvekili Koç değil mi?. Haluk Koç'u ne sadece CHP'liler ne de MHP, AK PARTİ, Saadet Partililer bile asla inkar etmez. Koç gibi bir Milletvekiliniz olsa istemez misiniz?

Sonra Yusuf Ziya Yılmaz zaten ben AK Partiden Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday adayıyım diyerek 2 kere deklare etmedi mi?. Ne yani her partiden insanlara her konuda yardım eden Koç, bu gün çıkıp Yılmaz' a da yardım etse ne olur?. Kaldı ki Yılmaz Demokratik Sol Partiden Anap'a, oradan da AK Partiye gelmedi mi?. Koç'un bunu asla yapmayacağını herkes biliyor.

Sevmek ayrı bir şeydir, siyaseten yardım etmek ayır. Koç'un Samsun'da ve Ülkede CHP'ye olan bağlılığını sağır sultan biliyor. Böylesi ucuz siyaset, birilerinin köşe başı dedikoduları ile sözüm ona tepkilerini ne Koç, ne de Genel Merkez yemez. Halk hiç yemez. Koç'un partisi de var, görevi de. Bu kadar ucuz dedikodularla siyaset yapacaksanız, Ki, bu kadar ucuz siyasetle uğraştığınız için İktidar olamıyorsunuz.

Helal olsun. Sizin derdiniz İktidara gelmek değil, iktidarın yakınlarında olup kendinize paye biçebilmek sonra da adınızı Solcu, CHP'li kisvesi altına koyup o koltuklardan yer edinmek. Ama o eski çamlar bardak oldu siz uyanamadınız. Milli artık bu oyunları yemiyor. Bu oyunu, dedikoduyu gidin de başka yerde yapın Koç'la asla tutmaz.

Çünkü  tanıdığım Koç net cevabını da zaten verdi: "Saçma sapan işlerle uğraşacak vaktim yok"

Ben de şöyle diyeyim, makam bekleyen bir kaç sözde CHP'li toplanıp dilekçe vererek Koç'tan yani kayadan toz almaya uğraşıyor. Siz toz almayı düşlemeyi bir kenara bırakın da gidip kumda oynamaya devam edin. Sizin gibilerin asfalta çıkmayı bırakın toprak yolda bile gidecek gücünüz yok, onun üzerinden siyasi nemalanmakta yok. Sizin gibilerin daha çok fırın ekmek yemesi lazım. Belki o zaman toz kaldırırsınız ki başka da heveslenecek bir şeyiniz yok. İşiniz gücünüz toz kaldırmak. Milleti toz altında bırakmak. Geçin beyler geçin toz için fırıldaklar icat oldu ya farkınız kalmadı inandırıcılığınızın kalmaması gibi.

"Dedikodu ile zengin olan bir il olsaydı Samsun Ülkenin en zengin ili olur"

Bu tiplere diyecek tek lafım şu ki: Koç, "Şaka gibisiniz. Sizi gidi dedikoducular sizi..."

Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın...

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi