İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

İSKENDERUNSPOR MAÇI ÖNCESİ

İSKENDERUNSPOR MAÇI ÖNCESİ

               Bugün Karşılaşacağımız  İskenderun takımı  11 Maçta 6 galibiyet 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet almış.İçerdeki  5 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet almışlar.Dışarıdaki 6 maçta 3 galibiyet ve 3 beraberlik alarak Düzce takımının peşinden  ligde 22 puanla ikinci  durumdalar.

              Kağıt üstünde baktığınızda Şampiyonluğu oynuyorlar  ve bizim maçın favorisi durumundalar. Son maçlarında Yomra ile deplasmanda berabere kaldılar.

              İrfan Başaran gibi isimli topçuları var,Iğdır gibi isimli oyunculardan ziyade 3 ligin iyi oyuncularına yönelmişler takımlarını kurarken ,Ümit Karan ile sezona başladılar hoca olarak ama tutmadı gönderdiler.

             Takımımız sakatlık ve cezalıları bol şekilde bir deplasman maçına gidiyor.Futbol böyle bir şey Beşiktaş yaşamıştı benzer sorunu  bu sene  ve sarsıntı geçirdi halada gidiyor sarsıntısı , bakarsanız acayip bir kadro genişliği de vardı  Beşiktaşın’da.

             Takımımız elimizdeki oyuncularımızla yoluna devam edecek elbette, geriye dönüp bakmanın bir anlamı veya ahu vah etmenin bir anlamı yok .

             Benim oyuncu kardeşlerimden isteğim gereksiz kart görmemeleri  ve buna azami dikkat göstermeleri.Futbol akıl oyunu maçın başında göreceğiniz bir sarı kart maçın sonuna kadar boynunuzu eğik yapar yapmanız gereken müdahaleyi yapamaz  seyredersiniz kırmızı kart korkusundan.

            Sinirlenmek diye bir kavramı da yanınıza yaklaştırmayın,aklınızla mücadele edin bu şu anlama gelmez elbet mücadele etmeyeli mi ,mücadele son saniyeye kadar devam eder.Milli takımımızın durumunu düşünürseniz daha net anlaşılır olur anlatmak istediğimiz.

          Norveç  ve Hollanda kağıt üstünde  favori idi ama ikisi de 2 şer puan kaybedip bizin önümüzü açtılar

          Umutsuzluk  asla bir futbolcunun kitabında olmaz , buyurun işte arena  öyle yada böyle  sakatlıktı cezaydı vs vs imkan doğdu ve herkes elinden gelenin en iyisini yaparak kendisine yeni bir yol açabilme imkanına kavuşabilir.

         Her sporcunun kaderi kendi elindedir sahaya çıktığında,artı ve eksilerini en iyi şekilde görecektir ve kendi yaptıklarından sorumlu olacaktır.

        Ben takımımızın sahada yer alacak tüm oyuncularının samimiyetle mücadele edeceklerine ve iyi bir sonuçla  İskenderun’dan döneceklerine inanıyorum.

       Bu gün gönlümüz onlarla,hayırlısı ile gitsin ve hayırlısı ile dönsünler inşallah.Önümüzde ilk yarının bitimine daha çok var,takımımıza başarılar diliyorum.

                  Okuyucularımıza Sağlıklı ve spor dolu günler temenni  ediyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi