İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

İMKANSIZA DOĞRU KOŞAR ADIM

İMKANSIZA DOĞRU KOŞAR ADIM

Elâzığ Karakoçan  deplasmanında 3-1    kaybeden takımımız BAL ligine doğru koşar adım ilerlemeye devam ediyor.

   Matematiksel olarak şansımız varsada mentol olarak yok gibi gözükmede.     

   Rakiplerimiz sağ olsunlar gel bizi yakala diye ya yeniliyor ya berabere kalıyorlar ama biz yok arkadaş siz yolunuza devam edin biz yerimizden memnunuz diyoruz.

   Maç kadrosuna bakıyorum bir hafta önce oynayan takımdan en az 6 oyuncu yok takımda ve bu takımın başarılı olması düşünülebilir mi ?

   Vardır mutlaka bir sebebi ama olmamalı artık. Bayrampaşa maçında 11 de olan 6 sporcumuz oynamamış yani yarıdan bir fazlası

   Kaleden Başlarsak 3 kalecimizle oynadık Kadir ve  Ramazan  yok Akın Kalede, Burçak  yok  defansta, Doğancan, Aykut, Ömer ,Mert yok .

   Kemal yarım devrelik ne hikmetse, santrafor Muhammed ne oldu hiç belli değil.

   Kısacası futbol devamlılık gerektirir, kadro ile böyle derinlemesine oynanamaz. Mazerette üretilemez kart ve sakatlık için.

2 yarıda aldığımız oyuncularımız bile sürekli oynamıyor bunun sebebi hikmetinin müessibi Mehmet Seçkin hocamız olmalı değil mi.

   Oyuncun kart görüyorsa , sık sık sakatlanıyorsa kendini bir çek etmesi gerekmez mi ?  Niye acaba ?

   Bizim durumumuz şansızlık ve talihsizlikle açıklanmanın ötesinde bir durum.

   Son 7 maçın 6 sını kaybetmiş bir takımınız var hocam , berabere bile kalamamışız. Kadro yapımız  bu sonuçları alacak kadar kötü değil.

   Şapkadan artık Tavşan çıkarma zamanı Mehmet hocam, sizinle ilgili ilk gelişinizde geçmişte yaptığınız konuşmalarınıza dayalı olumlu yorumlarım bugünkü sonuçlara bakarak bizi yalanlamakta.

   Bardağın dolu tarafından bakmayı her zaman tercih ediyorum, ama oluşturduğunuz takımız   7 maçtır bize boş tarafını sundu.

   Düşmemek ana hedefimiz fakat mücadele etmemek edememek oyuncu eksenli spekülasyonlara zemin hazırlamamak sizin göreviniz.

   Son 7 maç ve 21 puan orada duruyor Otoyoldan tali yola çıktık ve geri dönüşümüz zor ama teorik olarak imkânsız değil.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

 

.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi