İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

                    HÜSEYİN EROĞLU BAŞARACAK (3)..

                    HÜSEYİN EROĞLU BAŞARACAK (3)..

 Devam edelim Hüseyin hocadan bahsetmeye ,Teknik adamlık kariyerine 2012-2013 sezonunda Altınordu'da başladı, aynı dönem 3'üncü Lig'de bir sonraki sezon ise 2'nci Lig'de üst üste 2 şampiyon şampiyonluk yaşayarak TFF 1.Lig'e yükseldi. Sadece yerli oyunculara şans veren, oyuncu yetiştirmeyi ve ihracatını yapmayı ilke edinen İzmir ekibinde oldukça ciddi istikrar gösteren, neredeyse her sezon değişen kadrosuna rağmen rekabetçi bir takım oluşturan Hüseyin Eroğlu birçok ismi parlattı, Türk futboluna kazandırdı.

      10 yılda Altınordu'nun tam 26.11 milyon Euro'yu kasasına koymasını sağlayan Eroğlu'nun tedrisatından geçen o yıldızlar şunlar

GÖKHAN KARADENİZ / 2014-2015

Altınordu'nun yüklü bonservislerle oyuncu satışını başlatan adam... Hüseyin Eroğlu'nun en büyük ilk kazanımı... Gökhan Karadeniz o dönemki oyunuyla dikkat çekti, kendisine Trabzonspor kapıları genç yaşta açıldı. Ancak Bordo-Mavili formayla sadece 1 maça çıkabildi. Şu anda 32 yaşında olan orta saha, Boluspor'da ter döküyor.

MUHAMMET TAHA TEPE / 2020-2021

Erce Kardeşler sonrasında Trabzonspor, Altınordu'nun bir diğer genç kalecisi Muhammet Taha Tepe'yi de renklerine bağladı. 19 yaşında Bordo-Mavililer'e imza atan genç eldiven, henüz A takımda forma şansı bulmasa da kendisinden beklentiler büyük.

MUHAMMED MERT / 2020-2021

Belçika'da doğan ve futbola orada başlayan Muhammed kariyerinin başında Hollanda'ya gitti. Orada da işler istediği gibi olmayınca Altınordu potansiyeli fark etti, kadrosuna kattı. Muhammed için İzmir ekibi sonrasında 2.5 yıl sonra Süper Lig kapıları açıldı, Hatay'a imzayı attı.

ALİCAN ÖZFESLİ / 2018-2019

Cengiz Ünder'den istediği verimi alan MedipolBaşakşehir bu kez Altınordu'nun bir başka gelecek vaadeden yıldızına göz dikmişti. Kesenin ağzını açan İstanbul ekibi, o dönem 21 yaşında olan genç oyuncu için 1 milyon Euro ödemişti. Alican ise Başakşehir'de beklentileri karşılayamadı. Hâlâ Turuncu-Lacivertliler'le sözleşmesi devam etse de 25 yaşındaki orta sahanın bu sezon takımdan ayrılması bekleniyor.

METEHAN MİMAROĞLU / 2021-2022

Oğulcan Ülgün'le beraber Altınordu'nun en dikkat çeken isimlerinden biriydi. Oğulcan, Konya'ya giderken, Metehan da Süper Lig'e çıkan Adana Demirspor'un renklerine bağlandı. Bu sezon Mavi Şimşekler'e 12 maçta 2 gol, 1 asistlik katkı verdi.

KERİM ALICI / 2020-2021

İkizi Barış Alıcı, Fenerbahçe'ye giderken kendisinin de transferi gündemdeydi fakat o dönem takımda kaldı. 2 sezon sonra ise o Süper Lig'le tanıştı, Göztepe için ter dökmeye başladı.

OĞULCAN ÜLGÜN / 2021-2022

Konyaspor, 22 yaşındaki futbolcu için büyüklerle girdiği transfer yarışını kazandı. Genç oyuncu, Anadolu Kaplanı'na imzayı attı. Süper Lig'e kısa sürede uyum sağlayan Oğulcan bu sezon 23 maçta 1 gol, 2 asistle oynadı.

ATAKAN ÜNER / 2020-2021

İzmir temsilcisinde 57 maça çıktı, 7 gol, 10 asistle oynadı. Bu performans ona Beşiktaş kapılarını açtı. Siyah-Beyazlı macerasına da iyi başlayan 22 yaşındaki kanat oyuncusu sonrasında pek tutunamadı, 2 kez Ümraniyespor'a kiralandı.

ERDOĞAN YEŞİLYURT / 2018-2019

Altınordu'da yarattığı fark onu Süper Lig'e taşıdı. Sivasspor birkaç Anadolu kulübünün daha takibinde olan başarılı kanat oyuncusunu kadrosuna katmayı başardı. Yiğidolar'daki performansıyla 4 büyüklerin de radarına girse de Erdoğan geçtiğimiz dönemlerde 5 yıllık imzayla geleceğini Sivasspor'a bağladı.

ENİS DESTAN / 2021-2022

TFF 1.Lig'de attığı gollerle adını duyurdu, ismi Burak İnce'yle beraber ArminaBielefeld'le anıldı. Ancak o transfer gerçekleşmeyince, Trabzonspor hamleyi yaptı, Enis'i çekti aldı. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın ellerinde 19 yaşındaki golcü tehlikeli bir forvete dönüşebilir.

RAVİL TAGİR / 2020-2021

Çağlar Söyüncü'den sonra Altınordu'nun yetiştirdiği Avrupa bir diğer stoper... Avrupa'nın gündemindeyken Başakşehir devreye girdi, 2.5 milyon Euro'luk bonservisle henüz 17 yaşındaki oyuncuya imza attırdı. Genç oyuncu için Turuncu-Lacivertliler doğru zamanı bekliyor.

BARIŞ ALICI / 2018-2019

TFF 1.Lig'deki performansıyla genç yaşta dikkatleri üzerine çeken Barış, Berke Özer'le birlikte paket halinde Fenerbahçe'nin yolunu tutmuştu. Genç oyuncunun, Sarı-Lacivertli macerası pek istediği gibi gitmedi.

ERCE KARDEŞLER / 2019-2020

İzmir ekibindeki yıllarca gösterdiği istikrar ona Süper Lig'in kapılarını açtı. Trabzonspor yedek kulübesini sağlamlaştırmak adına Erce'yi renklerine bağladı. Özellikle son dönemde Uğurcan Çakır'ın olmadığı maçlarda Bordo-Mavililer'in gözü arkada kalmıyor.

BERKE ÖZER / 2018-2019

Avrupa'ya transfer olmasına kesin gözüyle bakılırken bir anda Fenerbahçe'ye imza atması şaşkınlık yaratmıştı. Kariyerinde büyük bir çıkış yapan genç file bekçisinin bu sezon Avrupa'ya gitmesi bekleniyor.

ABDÜLKADİR PARMAK / 2016-2017

Trabzonspor'un o dönem her sezon kiralık yolladığı isimdi. Hiçbir yerde beklenen çıkışı yapamayan genç orta saha Altınordu'da, Hüseyin Eroğlu yönetiminde çıkışa geçti ve Fırtına'ya geri döndü, ardından da bir sezon sonra formayı kaptı.

BURAK İNCE / 2021-2022

17 yaşına kadar A takımda tam 70 maça çıktı, Alman ekibi ArminiaBielefeld'in yolunu tuttu. Genç yıldız adayımız, devre arasında gitmesine rağmen Bundesliga'da 5 maça çıktı şimdiden. Geleceği çok parlak...

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ / 2016-2017

Alman istatistik sitesi Transfermarkt'ın verilerine göre piyasa değeri tam 45 milyon Euro... En yüksek değere sahip Türk oyuncu. İsmi Manchester United'la anılan 25 yaşındaki futbolcu Altınordu'nun gururlarından.

CENGİZ ÜNDER / 2016-2017

Roma, Leicester City, Marsilya... Henüz 24 yaşında fakat Avrupa'nın önemli takımlarında forma giydi. Milli Takımımızın da en önemli silahlarından.

 

                     Bu hocamı Samsunspora az gelecek bence fazla bile gelir …

                     İnşallah yazdıklarımızdan utanmayız…..

                     Sağlıklı ve spor dolu günler diliyoru

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi