İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

HÜSEYİN EROĞLU BAŞARACAK (1)

HÜSEYİN EROĞLU BAŞARACAK (1)

Altınordu takımında Türkiye’de olmayanı başararak 10 yıl süre ile görev yapan hocamız Samsunspor da ve inşallah başarılı olacak ve 10 yılda bizde kalır.

            Son 20 yılda yani 2002 de 2022 ya kadar 37 hoca ile çalışmış bir takımdan bahsediyor ve başarı bekliyoruz.

2002 de Yücel Uyar’la başlayan ve Sakıp Özberk,ErtuğrulSağlam,GigiMultescu,Yücel Uyar,Hasan Şengün,Levert Eriş,Mustafa Uğur,Yücel İldiz,Orhan Kapucu,Hayrettin Gümüşdağ,Ercüment Coşkundere,Turhan Özyazanlar,Hüseyin Kalpar,VlademirPetkoviç,Burak Dilmen,Mesut Bakkal,Tarken Demirhan,Erhan Altın,Besim Durmuş,Hüseyin Kalpar,Erhan Altın,Kemal Özdeş,Ümit Özat,Kenan Yelek,Engin Korukır,Osman Özköylü,AlpayÖzalan,Engin İpekoğlu,Besim Durmuş,Taner Taşkın,İsmet Taşdemir,İrfan Buz,Ertuğrul Sağlam,Mehmet Altıparmak, Fuat Çapa ve Bayram Bektaş’la günümüze ulaşmış ve Şimdi sıra Hüseyin Eroğlu hocamızda.

            Yüksel Yıldırım Başkanımızı daha önce eleştirmiş  ve iyi takım kurmadığını twitterpaylaşımına  yazmıştım.

           Ertuğrul Sağlam hocamız oldu denilince  3.Ertuğrul Sağlam dönemi diye bir yazı yazdım fakat Hüseyin Hoca resmi ağızdan açıklanınca yazıyı geri çektim.

            O yazıda Ertuğrul Sağlam’ın 5 yıllık sözleşmesinin 1,5 yılında  görevden ayrılması sebebiyle kalan 3,5 yılı için 22 Trilyon TL’lik dava açması ve Başkanla karşılıklı sözlerinden kesitler vardı.

          Yüksel Başkan tarafından Hüseyin Hoca açıklanınca o bahsi bıraktık bir kenara .

         Hüseyin Eroğlu Hocamızın gelmesinden memnun olanlardan ve başarılı olacağına inananlardanım.

        Sebebi farklı söylenecek bir sözünün olmasından kaynaklanmakta, proje takımları ile çalıştı ve başarılı oldu söylemine katılmıyorum.

       Her kes işini yapacak ,milyon dolarla söze başlayan her sporcumuz denileni yapabilirse başarı kaçınılmazdır  Samsunspor için.

      Sporcuların idare ettiği takımlardan olacaksa hocanın adının ne önemi var, geçmişte Samsunsporda  çalıştırdığımız proje hocası olmayan listeyi yukarda verdim. Sonuç 20  yılda 37 hoca.

       Devam edeceğiz, Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi