Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

HANİ, “MİLLETVEKİLİ DOKUNULMAZLIKLARI KALDIRILACAKTI!”…

HANİ, “MİLLETVEKİLİ DOKUNULMAZLIKLARI KALDIRILACAKTI!”…

 

Ramazan Bayramını kutladık. Allah tekrarını nasip eylesin. Herkesin Bayramı Mübarek olsun demeyi bir daha ne kadar çok istiyordum. Ama ne yazık ki diyemedim- diyemedik.

Çünkü adına terör dediğimiz şerefsizler bayram demedi, ramazan demedi saldırdı. Ama bu saldırılardan daha çok BDP sözde Milletvekillerinin pkk teröristleri ile bayramda buluşup kucaklaşmaları yürekleri dağladı.

AK Parti de kimse açıklama yapmadı.

Sadece AK Parti Samsun Milletvekili ve Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Muğla(!) da ki bir dizi ziyaretinde bir vatandaşın sorusuna cevap verdi. Bunlar Canavar, katil ve katil- cinayet şebekesidir dedi. Halkımız kanmasın tahriklere dedi.

İyi güzel dedi dedi de…

Yahu hükümet ne yapıyor- ne yaptı.

Pare pare ciğerlerimiz yanıyor, şehitler oluyor ama hükümet hala açılım- saçılım, özgürlük(!) demokrasi safsatası ile uğraşıyor. Artık buna AK Partili olan bile isyan ediyor. Bu parti işini de geçti. Artık gereken yapılmalıdır.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli BDP li vekillerin DOKUNULMAZLIKLARININ KALDIRILMASI İÇİN MÜRACAATINI YAPTI. Bunu millet AK Partiden bekliyordu. Alternatif demek ki belli oluyor yavaş yavaş…

Keşke salt değil büyük çoğunluğunu AK Partinin oluşturduğu TBMM de o görüntülerin olduğu günün ertesi AK Partili vekiller toplanıp müracaatı edip oylayıp dokunulmazlıkları kaldırsaydılar.

Hani “MİLLETVEKİLİ DOKUNULMAZLIKLARI KALDIRILACAKTI!”…

Gerçi AK Partinin 2002 yılından bu yana ilk şartı seçilir seçilmez DOKUNULMAZLIKLAR KALDIRILACAK vaadi idi.

Vaatler. Seçimler bitti vaatler hala yerine gelmedi.

Kısacası bayram zehir oldu.

AK Partiye bağlanan umutlar da çürümeye ve eski siyasetten farkını olmadığını ve hatta dahada kötü bir hale, yola doğru gittiğimizi gösterdi.

Yani YOK BİRBİRİMİZDEN FARKIMIZ- HEPİMİZ POLİTİKACIYIZ” dedi AK Parti de.

Beraber ıslanmak, aynı yolda yürümek, aynı şarkılar ve Durmak yok yola devam derken hangi yola konuları hep sorulur oldu.

Çünkü ıslanan, yürüyen, şarkılar değil ama AK Partinin vaatlerinin de kof çıktığı aşikâr hal aldı.

Şimdi beni çarmıha mı gererler bilemem ama…

Bu ülke kan ağlarken % 60 lara varan oy alan AK Parti seçimlere 3-5 ay kalarak bu şehitleri, terörü bitirse de artık inancım kalmamıştır.

Seçim öncesi susacak silah ve mermi sesleri bizi kandıramayacak.

Bu kadar şehit haberlerine sessiz kalanlar bir gün kafalarının ardında ki o pis emellerinin ardında yok olacaktır olmaya da mahkûmdur…

Bizden söylemesi.

Ne dersiniz?

Mutlu ve (sağ)- lıcakla kalın… 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi