Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Ne yazsak boş, ne söylesek boş…

Ne yazsak boş, ne söylesek boş…

 

Evet, yıllardır bu İlçede bir şeylerin değişmesi için çırpınıp duruyoruz. Gerçi kimsenin günahını almayalım bazı noktalarda değişim ve gelişmemiz elbette ki oldu ve olmaya da devam ediyor. Ama asıl sorun bu ilçeye yapılan hizmetler noktasında öylesine tutuculuk var ki!. Akıllara zarar bir durum…

İnsanlar takım tutar gibi parti, başkan, yönetici tutuyor. Kendisine hizmet verilme şekline ve verilen hizmetin hiç kalitesine bakmıyor. Mesela Çarşamba gerçekten de son 7-8 yılda baya baya yol kat etti.

Göl restaurant ( ki bize yassak), ada park, lunapark, Çarşambaspor tesisleri, Gülhane, çalıştığı veya çalışmadığı belli olmayan eski Değirmen, parklar bahçeler. Hepsi iyi güzelde…

Kimse çıkıp sosyal tesislerde kim ne yiyor ne kadar yiyor kaça yiyor diye sormuyor. Ya da normal bir kişi vatandaş olarak oraya gittiğimde ne kadar öderim demiyor. Onu da geçtim Belediye önüne gelene Göl Restaurant’ta yemekler veriyor. Her yemek en az 5 bin tl ye nerede ise çıkıyor. Bu ödeneği kim nereden nasıl karşılıyor diye sormuyor.

Gezip- eğlenecek sosyal aktivitenin olmadığı ilçe de her yemeğin parası sanırım Çarşambalı vatandaşların cebinden gidiyor. Nasıl mı?

Belediyenin aldığı her vergi Gölde yemek olarak mı gidiyor?

Kimse bunları eleştirmiyor.  Eleştirene ise Başkan bu kadar güzel iş yaptı deyip kıskanç ve eleştiriye tahammülsüzlüğünü ortaya koyuyor. Kapı- Duvar misali.

Sonuç olarak İlçede yapılacak kanalizasyon yani alt yapılar, kaldırımlar, otoparklar, sosyal etkinlikler için binalar yapılması gerekirken yemeklere verilen paralarla bunlar harcanıyor demiyor.

Kısacası bu ilçede halk için ne yapılıyor?

Bu halk eğlenmek ve vakit geçirmek için beklediği ve aradığını neden bulamıyor?

Bunların sorgulanmasını beklerken, kimse partizanca yaklaşımlar yapmasın.

Parti ayrı o makama geldikten sonra o partinin gömleğini çıkarttığını söyleyenlerin yapmadıkları eleştirmek ayrı.

Bunları unutmadan gelecek yıl yapılması planlanan Yerel seçimler öncesinde ki allayıp pullanıp yapılan çalışmalara kanmayın yeter.

Son sorum: Hani bir zamanlar ki o zaman bir önce ki seçimlerde “Altın Kaynak” atarak ilçeye geleceği açıklanan Hem de Bakan düzeyinde DOĞAL GAZ ne oldu. Doğal haline mi bırakıldı.

O da doğal bir seçim vaat kazığı mı oldu merak ediyoruz.

Bizden eleştiriyi yapmak, sizlerden sorgulamak…

Ve yetkili olan yöneticilerden de açıklama beklemekten başka işimiz yok.

Ne dersiniz?

Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi