Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Haklıya haklı, haksıza haksız diyebilmek…

Haklıya haklı, haksıza haksız diyebilmek…

 

Suriye meselesi bizi aşıyor dün yazacağımızı yazdık. Bu günden itibaren SAVAŞ tamtamların çalanlar hayalleri yıkıldı.  Savaş falan yok. Bir saldırı var ama kim yaptı araştırılacak. Hem TBMM de TEZKERE yi de aldı. Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor bundan sonra ki süreçte görevi olanlara Allah kolaylık versin diyoruz.

     Türkiye için NATO, AB, BM, ABD hepsi tavır(!) koydular zaten.

     Suriye kanadından gelen açıklamada ise; geçmiş olsun başınız sağ olsun dedi ve araştıracağız sizde itidalli yaklaşın dedi. Yani bunu Suriye Ordusu değil de yarın dünkü yazımda ki gibi terör olayı veya ortamı kızıştırmak isteyenlerin tezgahı olduğu çıkarsa işin sonu çok vahim sonuçlar doğurabilir. Bu nedenle Türkiye beklemede kalacak. Yani korkmayın SAVAŞ-MAVAŞ YOK…

     Biz Çarşamba’ya dönelim.

     Çarşamba’ da yerel seçimler öncesinde ilçe genelinde hummalı bir çalışma var. Bu çalışmalar nedeni ile İlçe merkezinde ki çoğu yollar elde olmayan şartlar ve çalışmalar nedeni ile delik deşik: Bir süre daha sabır göstereceğiz. Yeter ki bizim de sürekli olarak haberlerde dile getirdiğimiz çalışmalar yapılsın.  Ancak her zaman dediğimiz gibi suflelerde bitmek bilmiyor. Bizim haberlerimiz nedeni ile huzursuz oluyormuş birileri.

     Hiiiç olmasın. İşini doğru ve dürüstçe yapıp açıklamasını da yaptıkları sürece biz haklıya haklı, haksıza haksız demeye aynı şekilde devam edeceğiz.  Açıklama, konuşma ile çözümlenmeyecek hiçbir sorun yok. Bakın Suriye ile bile hala diyalog yolları aranıyor. İstenirse aranmaz bahane zaten ortada vur gir içeri dersin.  Ama kazın ayağı öyle göründüğü gibi değil. Bilgi, belge olmalı. Bizim içinde geçerlidir bu karşıdakiler işçinde. Ama güzelliklerini yazmak zorundayız ve hiç zorlanmıyoruz. 3. Üniversite yoldaymış. Bu bilgi bakın Belediyeden haber şeklinde geldi yayınladık.

     Ne güzel. YEŞİLIRMAK ÜNİVERSİTESİNE ADIM ADIM İLERLİYORUZ da… Keşke bu İlçede ki Sosyal etkinlik alanları ve etkinlikler hızlandırılsa. Mesela öğrencilerin eğleneceği Sinema, Tiyatro, Konserler, gezi yerleri, eğlence alanları vs, vs, vs. Bunlar ilk akla gelenler. Aksi takdirde inanın değil 3 bu ilçeye Dünyanın en böyyük Üniversitesini açsanız işe yaramaz.  Bir futbol oynaması için öğrencilere küçücük halı saha ile iş bitmiyor yani.

    Bu arada ilçemizde ki siyasetçilerin hepsinin kapalı kutu olması, açıklama yapamamaları veya açıklama yapmaktan adeta korkarcasına susmalarını anlayamıyorum. Dünya, Ülke karmakarışık olmuş, zamlar inim inim inletiyor milleti bizimkiler maşallah piyasa da yok. Yarın halkın karşısına ne diye hangi yüzle çıkacaklar merak ediyorum. Korkunun ecele faydası yok. Beklentisi olan şimdiden çıkar. Olmayan son anda çıkıp ağlarsa TİMSAH GÖZYAŞŞLARI DÖKÜP KIVIRMAYA DEVAM EDERSE işte o zaman bu halk, onları iyi kıvırttıracaktır. Bizden söylemesi.

     Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi