İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

HACETTEPE MAÇINA DAİR (2 )

HACETTEPE MAÇINA DAİR (2 )

               Kaldığımız yerden devam ….

              Safa kafa toplarını topladı maşallahı var ,alışma sürecini  de atlatırsak  daha faydalı olacaktır.Defans kurgusu içinde artık bir robot misali Aykut,Muhammed,Emre,Hasan,Cihat  kim varsa artık defansta birbirlerinin ne yapacaklarını bilmeleri gerekmekteki başarılı olabilsinler.

              Sezon başında bu uyumsuzluğun sıkıntılarını yaşadık ve gördük.

             Fırat ARAS ,Ozan ŞAMİLOĞLU ve Mustafa PINAR orta saha ve forvet mevkisine transfer edilen sporcular.Hepsi 3 lig tecrübeli topçularımız ,Orta sahada değerlendirilerek hücuma yönelik bir profil çiziliyor.

             Muhammed ÖZTÜRK mü bu arkadaşlara top getirecek bu arkadaşlar mı Muhammedi gol noktasında topla buluşturtacaklar burada bir sıkıntı var.

          Muhammed’e diyeceğim ,ALLAH NAZARDAN SAKLASIN VE İYİKİ VAR TAKIMIMIZDA,Attığı gol birinci sınıftı ve maç içinde artık bizi usandırdı Tacı atmaya bari sen gelme dedik,sahanın her yerinde idi 41 kere maşallah.

         Kadir’le kalemizde sıkıntı yok inşallah ama geri pas olaylarını azaltabileceğimiz ölçüde azaltmak gerek.Oyunun kaleden kuruluyor olması modern futbolun bir gereği elbette ama bunun içinde o kurguya uygun oyuncular gerekli.

                      Oyuna görev verildiğinde giren sporcularımız Muhammed Ensar UZUN,Metin KARAKAN,Murat SALUR,Ahmet Hasan İMER maçın kazanılmasında çok değerli katkı verdiler.

                      Girişleri ile direncimiz ve mücadelemiz arttı,sahada basmadık yer bırakmadılar….Biz hazırız her an mesajını aldık…

                       Kazanılan maçların ardından övgüler iyi olur ama gerçeklerde hep bir yerden sizi seyreder .

                       Bu maç eksenli öngörümüz tuttu,ama Çarşambaspor bu olmamalı daha iyi olmalı …Bu kadrodan daha iyi futbol beklentim var,bu kadro özlenen futbolu oynamıyor,Çünkü bu lig Kurtların vadisi ve burada yenilmek  çok zor değil ,çok kuvvetli olmak gerekiyor ve hele ilk yarı böyle sıkı geçmeye  başladıysa ikinci yarıyı hayal edemiyorum.

                       Ufuk hocam bu sporculardan  en kaliteli oyunu  bize izlettirmekle mükellef,bizde onu bekliyoruz kendisinden.                       Kızılcabölük maçından inşallah puan ve puanlarla döneceğiz buna inanıyorum.

                       Özkan Başkan kemal bu hafta idmanlara başlıyor dedi,Abdülsemedde 1 ay içinde bizle olacak dedi inşallah dedim bizim bu arkadaşlara ihtiyacımız olduğu gibi onlarında bize ihtiyacı var.

                       Her şey Çarşambaspor için ,Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

 

                     

                         

            

        

            

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi