İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

GRUBUMUZDA HAFTANIN DEĞERLENDİRMESİ

GRUBUMUZDA HAFTANIN DEĞERLENDİRMESİ

Grubumuzdaki takımların sıralamasına baktığımızda

Kalecik 35,Bayrampaşa 33,Yomra 33,Beyoğlu 31,Elazığ 29,Darıca 28,Kızılcabölük 27,Hacettepe 27,Yeşilyurt 27,Sirt 25 ve Çarşambaspor 23  puanda bu takımlardan 4 ü BAL ligine düşecek.

                  Bu hafta rakibimiz olacak Bayrampaşa Yomra takımını sahasında 2-1 yendi,Elazığ Kalecik takımını 1-0 geçti,Hacettepe Darıcayı 1-0 geçti,Siirt Yeşilyurt takımını 2-1 yendi şu anki sıralama bu sonuçlara  göre oluştu.Kızılcabölük Şile ile kendi sahasında 1-1berabere kaldı bu iyi sonuçlardan biriydi.

                  Görüldüğü üzere hep düşme takımlarının birbirleri ile maçları var.Sıralama her an değişebiliyor.

          Sonuçta içerde oynayanlar bir şekilde kazanıyorlar,Siirt maçını alsaydık daha rahat konuşacaktık ama olmadı şimdi bu atmosferde Bayrampaşa takımı ile ölüm kalım maçı gibi bir maça çıkacağız.Yenersek 26 puandayız ve haftaya Elazığ deplasmanındayız.Elazığ bu hafta Yomra deplasmanında kaybederse 29 puanda kalacak .Aramızdaki puan farkı 3 olacak .

                 Demem o ki bu yarış daha çok su götürecek ama biz öncelikle kazanacağız ve yolumuza bakacağız .

                Elazığ maçından sonra içerde Beyoğlu ve İskenderun maçlarımız var ve geleceğimizin temel taşları bu maçlar olacak.

                 Eyvah demekle bu işler olmuyor,mücadele ve kazanma azmi üst seviyede olacak.Ben takımımıza son saniyeye kadar güvenmeye ve destek olmaya devam edeceğim.

                Ahu vah etmenin bir anlamı yok,Iğdır maçındaki ofsayttan yediğimiz 2 golede  sığınmıyorum,Siirti yeneceksin,Bayrampaşayı yeneceksin,Beyoğlunu yeneceksin,İskenderunu yeneceksin yenemiyorsan berabere kalacaksın.

             Hiçbir haklı gerekçe ilede olsa sahadan atılmayacaksın,kırmızı kart görmeyeceksin.Son saniyeye kadar mücadele edeceksin.Düşme yada kalma şu an kadromuzdaki sporcuların eseri olacak ,bizim sporcularımız kaliteli futbolcular gördüğüm.Bir takım mazeretler arkasına sığınmadan yol almak zorundayız.

             Yönetim elimden geleni yapıyor,Hocalarımız ve sporcularımızın artık silkelenme zamanı geldi.

            Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi