İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

EN KÖTÜ SENARYO OLDU

EN KÖTÜ SENARYO OLDU

Kayınvalidemin vefatı nedeniyle taziyelerini ileten tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Rabbim hepimizin tüm vefat etmiş yakınlarına merhametiyle muamele etsin, mekânları Cennet olsun inşallah.

Çarşambasporumuz için en kötü senaryo gerçekleşti ve cenazemiz nedeniyle gidemediğim Kastamonu maçında rakip sahamızda gol olmuş yağmış ve 5-0 net bir skorla takımımızı mağlup etmiş.

Çarşambasporumuz için bence an itibarı ile şampiyonluk yarışı bitmiştir.

Lider Türk Metalin 10 puan gerisinde, Kastamonu ile 6 ,NiksarNiksar ile 4,Büyükşehir ile 3 puanlık fark oluştu aramızda.

Alaçamla da bizim aramızda 5 Puan fark varlehimize .

14 takımlı grubunuzda 2 takım ligden çekildi 12 takım kaldı ve lider Türk Metal sahasında ligden çekilen Osmancık takımı ile oynamadan 3 puanı hanesine kayıt ederek ilk yarıyı 10 puan önümüzde kapatarak ikinci yarıya başlayacak.

İkinci yarıda 11 maçlık periyodun 6 sınıiçerde oynayacak olan Türk Metal dış periyodda ligden çekilen 2 takımla oynamadan kazanacak kalan 5 deplasman takımıdaNiksar,Büyükşehir,Suluova,Kastamonu,Ünye takımları ile yapacak.

Bu tablodan Türk Metal takımının 3,5 maç kaybetmesini öngörmek en iyi ifade ile safdillik olur diye düşünüyorum.

Bizde 6 hafta Türk Metal deplasmanında olacağız.

Bir İmkansız yarış içinde düşmemek ve Büyükşehir takımının şampiyonluğuna katkı verecek sonuçlar içinde olacağımızı öngörmekteyiz.

Bu yazıdan önce Hafta yorumumuzda Türk Metal Bartın’da kaybetmez dedik, Niksar Alaçamı zorlansa da yener dedik, Büyükşehir Safranbolu takımını rahat geçer dedik, Bizim Kastamonu maçımız içinde zor dedik ve aynen çıktı.

Şimdide bizim şampiyonluk şansımız bitti diyoruz.

Ne diyelim o hoca bu hoca ,o topçu bu topçu demenin ne anlamı var artık, hiçbir planlamamızı Hoca, Oyuncu olarak iyi yapamamışız.

Böyle zamanlar zor zamanlar, planlamaların yeniden yapılma zamanları, birlik ve beraberliğin tesis edilme zamanları kısacası zor süreçler.

Önümüze bakacağız diyerek sözü nihayetlendirelim.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi