Termespor maçına hakem damga vurdu

Termespor maçına hakem damga vurdu
Samsun Süper Amatör Bölgesel Bal Ligine yükselme Play Off maçlarının 13. Haftasında, Termespor ve 1930 Bafraspor arasında oynanan müsabakada maçın hakemi Ömür Bozkurt skandal kararlara imza attı.

Termespor lehine olması gereken kırmızı kart ve penaltının verilmediği karşılaşma 1-1 sona erdi. Hafta sonu oynanan Süper Amatör Lig play off mücadelesinde Termespor, 1930 Bafraspor ile karşılaşmış ve maç 1-1 sona ermişti. Karşılaşmaya ortaya çıkan sonuçtan çok müsabakanın hakemi Ömür Bozkurt'un kararları damga vurdu.

'Penaltıyı vermedi, yumruğu görmedi'
Samsun Süper Amatör Bölgesel Bal Ligine yükselme Play Off maçlarının 13. Haftasında, Termespor sahasında 1930 Bafraspor'u konuk etti. Terme İlçe stadyumu'nda oynanan ve 1-1 sonuçlanan maça damga vuran isim ise, Termespor'un net penaltısını vermeyen ve 1930 Bafraspor oyuncusunun ringleri aratmayacak şekilde rakibine attığı yumruğa kırmızı kart göstermeyen hakem Ömür Bozkurt oldu. Hakem Bozkurt'un skandal kararları Termespor oyuncularını, yönetimini ve taraftarlarını isyan ettirdi.

Maç sonrasında Termespor kendi hesabından görüntülü paylaşımlarda bulunarak, hakemin skandal kararlarını göz önüne serdi.

Termespor'un Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım; Gözünün önünde yumruk atanı, penaltıyı sahaya giren yedek kulübesini görmüyorsun sahi senin görevin gördüğünü çalmak değil mi Hakem ÖMÜR BOZKURT. Göremiyorsan istifa et…

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor