İBRAHİM GÜLER

İBRAHİM GÜLER

Düzenli’nin dedikleri…

Düzenli’nin dedikleri…

 

Saygıdeğer okuyucularım.

Malum Samsun ili Salıpazarı ilçesine hemen hemen her gün gidiyorum. Her gün gitmememe de sebeplerim bazı benim yaşımda olan iki arkadaş bulup sohbet etmek.

İlçemizin meydanında bulunan Osman Akbulut’a ait kahvenin önünde bugünde bir kaç arkadaşla sohbet ederken, Eski Belediye Başkanlarından Hasan Düzenli de geldi. Çaylar içilmeye başlandı. Malum sohbetler devem ederken siyasetten konu açıldı tabii herkes bir şeyler söylemeye başladı.

Bu esnada eski Belediye Başkanı Hasan Düzenli, “Helal olsun sayın Başbakana, Allah Razı olsun iktidara geldiğinde sıfır terörle aldığı İktidar. İktidarı süresince ve daha önceleri her gün şehit cenazeleri gelirken bu memleketi bölmek için binlerce şehit verildi çok kan aktı. Lakin görüyorsunuz BDP’lilerle ve PKK ile iş birliği yapmak için önceleri muhalif ordudaki Generalleri içeri attırarak kansız bir şekilde memleketimizin bölünmesini sağlıyor. Eğer iktidarda başka bir hükümet olsa idi bu bölünme için çok kan dökülürdü. Şimdi ise bu işi rahatlıkla hallediyor” diye ifade etti.

Saygı değer okuyucularım,

Şimdi bu söz beni bayağı düşündürdü ve kendi kendime bir durum değerlendirmesi yapıyorum da, Eski Başkan bu sözü mecazi anlamda mı yoksa öylemi düşündüğünden söyledi dilerim. Mecazi anlamda söylemiş olsun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İBRAHİM GÜLER Arşivi

SORMA

24 Haziran 2013 Pazartesi 09:31