Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

DÜŞTÜK’ te, uzatmaları oynuyoruz…

DÜŞTÜK’ te, uzatmaları oynuyoruz…

 

Şükürler olsun rabbime yeniden buluşabildik.

On 10 günden fazladır Gazetemizin yeni hizmet binasına taşınması nedeni ile köşe yazılarımı yazamıyordum. Bu günden itibaren Allah’ tan bir aksilik, hastalık sıkıntı olmadığı sürece birlikte olacağız.

Keşke güzel haberlerle dönebilseydim. Ama özellikle geçen hafta Fethi Sel’in köşe yazısında ki sitemine cevaben yazalım dedim ilkyazımı.

Sel ne demiş. Bizim Gazetede bizim taşınma çalışması nedeni ile benim, Spor Müdürü Nevzat Akkaya’nın ise neden yazmadığını bilemediğini kendisinin de testi kırılmadan uyarılarını yapıp artık yazmak istemediğini yazmıştı. ***

İşin aslına bakarsanız ben bu yazıyı Aydınspor maçı sonrasına bırakmayı uygun görüyordum. Çünkü bu Hafta Erzurum deplasmanından Çarşambaspor’umuzun galibiyetle ayrılacağını umut ediyordum. Evet, itiraf ediyorum ki İsa Turan Hoca’ya güvenim sonsuz idi. Ancak bu güven tükenmese bile ilk yarının başları sayılan dönemde geldiği takıma ikinci yarıya kadar sabır gösterilmeli demiştim ve bende elimden geldiğince desteklemiştim.

Fakat gelinen süreçte neler yaşandı bilemem ama görünen o ki: Çarşambaspor kimse kızmasın ve darılmasın ama büyük ihtimalle 9 yıl mücadele ettiğimiz Dikbıyıkspor ’un bu gün ki yerine yani BAL ligine dönüşü hızlı oluyor. Ha bu hafta galibiyet serisi başlayacak, aha bir daha ki hafta diye diye haftaları bitirdik ama bizimkiler ne hikmetse galibiyet serisini bırakın ilk yarıda ki kadrodan da beter skorlarla ilçeye dönmeye başladılar.

Şimdi bunun artık ne İbrahim Hancı hoca ile ne de yönetimle alakalı asla sıkıntı olduğu söylenemez. Bana kalırsa sıkıntı yönetim, Hoca ve futbolcularda. Yönetim 7 futbolcu isteyen Turan’ı kırmadı istediği oyuncuları aldı. Ama her nedense bir türlü beklenen istikrar gelmedi, gelmiyor.

Neden?.

Bunu ne ben, ne yönetim ne de taraftar bilmez. En iyi bilmesi gereken İsa Turan Hocam’dır. Kendisini severim ve inanırım. Ama takım gün be gün eğer ki BAL Ligine gidiyorsa ve el frenini Turan hoca bir türlü çekemiyorsa sorun kendisi ile oyuncular arasındadır derim.

Bunu da ne Başkanlar, ne taraftarlar ve ne de yöneticiler çözmeyecek.

Hadi bakalım Aydınspor maçı sonrasında matematiksel olarak ta düşme potası kesinleşecektir. Siz bu maçı alarak sürekli kazanırsanız ligde kalırız. Tabi elin takımları da armut toplamazsa. Onlar puan kaybedecek ki biz ligde kalalım. Aksi takdirde kimse kimseyi kandırmasın biz DÜŞTÜK bile…

Ve gelelim İsa Turan Hoca’ya neden yazı yazmıyorsun eleştirisini yapanlara. Bu takımı ligin başında alsaydı şimdiye kadar yerden yere vururdum doğru. Ama almadı. Ama ikinci yarıda aldığı hem de isteyip aldığı oyuncular daha kötü ise nedeni, sebebi hepsi İsa Turan Hocamdır. Bunu acil çözmeli aksi takdirde sadece Çarşambaspor düşmüyor Turan hoca’ da küme düşüyor. Ki gelecekte çok zor başka bir kulüpte görev alabilsin. Çünkü burası uçurumun kenarında ki takımdı. Yani onun da son şansı idi. Kim ne derse desin bu haftadan sonrası önemlidir. Ya İsa Turan ve Çarşambaspor ligde kalacak. Ya da hep birlikte düşeceğiz. Ha yönetim mi?.

Onlar evlere şenlik. Onların kafa yapısını bilseniz kahrınızdan ölürsünüz. Sonuç olarak balık baştan kokuyor. Yönetim İsa Turan’ a, İsa Turan oyunculara bir türlü laf edemiyor. Ve olan Çarşamba’ya, Çarşambaspor’ a oluyor.

Kazanan kimse yok. Yöneticiler bekleye dursunlar bakalım. Ama bu takım düştüğünde kendilerinin de düşeceğini de unutmasınlar.

Bizden söylemesi…

Ne dersiniz?

Mutlu ve (sağ) lıcakla kalın…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Erol ŞEKER Arşivi