İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

ÇARŞAMBASPORUMUZN GRUBUNDA HAFTANIN DEĞERLENDİRİLMESİ

ÇARŞAMBASPORUMUZN GRUBUNDA HAFTANIN DEĞERLENDİRİLMESİ

21 haftasına girdiğimiz Çarşambasporumuzun yer aldığı 12.grupta Türk Metal takımı geçen hafta Ünye deplasmanında bıraktığı 3 puanla Şampiyonluğunu riske attı.

Büyükşehir Belediye takımı Ünye de Türk Metal takımı gibi bu hafta 1-0 yenilince her şey başa döndü ve bu iş burada bitti.

Türk Metal takımını şampiyonluğu hayırlı olsun.7 Nisanda Samsunda oynanacak maça 5 puan fark önde gelecek Türk Metal takımı ve artık puan kaybedeceği bir takım yok ligde geri kalan maçlarında.

Büyükşehir takımı ağzına gelen nimeti geri çevirerek ben yemiyorum siz yiyin diyerek Türk Metale ikram etti.

Türk Metal takımı bu hafta kendi sahasında Perşembe takımını 3-0 lık sonuçla geçerek 7 Nisanda Samsun Büyükşehir deplasmanında oynanacak final maçına 5 puan önde gelir ve buradan da yense de yenilse de şampiyon olarak ayrılır.

Çarşambaspor Alaçam deplasmanında formalite bir maç olsa da kazanmasını bildi takımımız ve 3-2lık skorla dönmekte Alaçamdan.Play aut maçlarına hazırlanmaya devam etmekte.

Grubumuzda yapılan diğer maçların hepsi formalite maçı, niye derseniz Boyabat ve Osmancık takımları ligden çekilince düşen 2 takım belli olmuştu.

Diğer takımlar kendi vilayetlerinde Süper Amatör şampiyonları ile Play aut maçı oynamaya hazırlanmaktalar.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi