İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

ÇARŞAMBASPORA SİİRT’TE BAŞARILAR FUTSALDAN HABERLER

ÇARŞAMBASPORA SİİRT’TE BAŞARILAR FUTSALDAN HABERLER

23.10.2021 Cumartesi günü Siirt’te  saat 13.00 maça çıkacak takımımıza başarılar diliyorum.İnanıyorum ki puan veya puanlarla dönecekler.Artık söz sporcularımızın inşallah iyi bir skorla dönmeyi başaracaklar bu zor deplasmandan.

                   29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kupası olarak düzenlenen Kaymakamlık ve Gençlik ve Spor Müdürlüğünün birlikte düzenlediği futsal Turnuvası kapalı spor salonunda start aldı.

                  4 grupta 12 takımın katıldığı turnuvada ikinci maçlar oynanıyor.Kurumlarda çalışan memurların katıldığı turnuvada  renkli sahneler yaşanıyor.

                  Sosyal Hizmetler  Müdürlüğümüz,Devlet Hastanesi,İlçe Sağlık Müdürlüğü,Adliye ,Saski ,İlçe Tarım takımlarımız turnuvalarımıza uzun zamandır katılmamışlardı .

                  A grubunda Devlet hastanesi ve Müftülük ilk iki sırayı paylaşacak gibi,Milli Eğitim  yeteri kadar gol yemede başarılı oldu..Devlet hastanesi turnuvanın iddialı takımlarından yalnız Başhekimimizi sahada görme imkanımız olmadı.Ufuk Hocam her zamanki olduğu gibi zıpkın gibi sahada yerini aldı ,tek sıkıntısı Bal yapmıyor. Müftülüğümüz her zamanki mütevazılıği ile turnuvadaki yerini alarak finallere kendini attı gibi.

                   B grubunda Çarşamba Belediyesi,Adliye ve İlçe Sağlık arasında kıyasıya bir mücadele var.Belediye ve Adliye ilk iki sıranın sahibi olacak gibi duruyor.Kamil bey bu sefer kupaya uzanacam gibi hazırlık yapmış.

                  C Grubunda Emniyet ,Kaymakamlık ve Saski bulunuyor,Emniyet birinci Kaymakamlık ikinci olur diye otoriteler görüş beyan etti, Saski  Müdürümüz Hüseyin bey Kaymakamlık maçında sahada olamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu buda onların işini çok zorlaştırdı.Emniyet turnuvanın diğer şampiyon adayı bunu da Kaymakamlığı rahat geçerek gösterdiler.Emniyet müdürümüz Adil beyide sahalarda göremedik iyi oynadığına dair duyumlarımız var.

                 D Grubuna gelince Jandarma,İlçe Tarım ve Sosyal  Hizmetlerin  yer aldığı grupta, Jandarma ve İlçe Tarım ilk iki sırayı paylaşacaklar bu grupta.Sosyal Hizmetler Müdürümüz Zekai Bey’in sahaya çıkmamış olması belki de finallere çıkamayışlarını sebebi olmuştur.Jandarma genç ve dinamik kadrosu ile Şampiyonluğu zorlayacak gibi ,İlçe Tarım İrfan müdürümün önderliğinde tam kadro sahada ….

               Finaller 25-26 ve 27 EKİM de saat  18 de başlayarak oynanacak …Sporseverlerin bilgisine sunalım .

              Tribün muhabbetleri de ayrı bir güzellik katıyor maçlara,Sporun dostluk ve muhabbet eksenli olduğunun göstergelerini gözlemleyebiliyoruz.

            Sağlık ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi