İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

SİİRT VE ERZURUM MAÇI DEĞERLENDİRMELERİ

SİİRT VE ERZURUM MAÇI DEĞERLENDİRMELERİ

Çarşambasporiçin 4 maçlık (Hacettepe,Kızılcabölük,AlanyaKestel,Siirt ) periyottan 8 puan beklediğimi söylemiştim. Aklımdan geçen içerdeki Hacettepe ve Alanya maçlarında 6 puan deplasmandan da 2 puan öngörmüştüm ama olmadı 5 puanla seriyi tamamladık. Siirt maçını internetten izlerken 87 dakika 2-0 galip olduğumuzu görünce Maçkolik sitesinde o anın puan durumuna baktım biz 8 puan Siirt 6 puanda görünüyordu, aklımdan öngörüm 1 puan eksikle tuttu dedim.

                                   Maça giden arkadaşlarla görüşmedim henüz 3 dakika artı uzatmalarda nasıl 2 gol yedik hala havsalam almıyor ama futbolda bu var buraya takılmadan niye böyle oldu sorusuna bir cevap üreterek bir daha başımıza gelmemesine çalışmalıyız. Bu 1 puan belki burada yapacağımız maçta kazanmamız halinde sezon sonunda ne kadar kıymetli olduğunu hep birlikte göreceğiz.

                                   Siirt maçının kadrosuna baktığımızda hocamızın küçük dokunuşlarını görüyorum. Sağ bekte Hasanile  Enver değişliği gerçekleşmiş,Mustafa doğan yine yedek kalmış 79 oyuna alınmış yeri gelmişken tekrar etmek isterim Samsunda Ali Ülgen sağ bek olarak sezon başından beri görev aldı kötü sonuçlarda iden hocada gelen hocada Aliyi kesti sonradan oyuna aldılar. Son Erzurum maçında bile böyle yaptı Fuat hoca ,Aliyi ya almayacaksın daha iyisini alacaksın yada aldığında sakatlık vs dışında oynatacaksın oynatmanın bir yolunu bulacaksın, yada göndereceksin gidecek. Bizde de aynı durum Mustafa doğan bildik bileli sol bek oynar hangi gerekçe ile oluyor bilmiyorum yedek başlayıp oyuna alınıyor, Emre sol bekte başlatılmış yine hücum gücümüzü ileri taşıyan nadir oyunculardan sol bekten ataklara katılmasını beklediğiniz bir oyuncuyu niye orta sahada değerlendirmezsiniz bilmiyorum. Mustafa Doğan’ın eksiği ne ise ya çözülür ya gönderilir bua bizim düşüncemiz.

                                   Sakatlıklardan canımız yanmış zaten oynayabilecek oyuncu kaybetme lüksümüz yok diye düşünüyorum. Ufuk Sarı hocamla yeni bir ufka yelken açtığımız bu periyotta zor bir döneme giriyoruz Iğdır ve Elazığ Karakoçan’la içerde ,Bayrampaşa ve İskenderun takımları ile deplasmanda oynayacağız.

                                  Bu 4 maçlık periyot çok sıkıntılı geçecek gibi duruyor bunun yorumunu da bir sonraki yazımıza bırakalım.

                                  Samsun maçlarını mümkün mertebe izlemeye çalışıyorum, Fuat ÇAPA ile ilk maçımızdı. Denk kuvvetlerin maçı idi.Erzurum’a 1 puan al senin olsun deselerdi buraya hiç gelmezlerdi, Samsun güzel oynamıyor gelen hocanın çok farklı hareket tarzı olmayacaktır. Eldeki sporcular bu kadar,Tomane oynamadı yerine oynayacak yok,Ali Ülgen oynamadı yerine yedek iyisi yok, Recep Burak sakatlandı yerine oynayan iyi değil, Saviçeviç  gelecek 2 yıldır sakatlığı bitmedi, santrafor aldık başlamadan sakatlandı isminidecisminidegörmedik,Fofon’a aldık 90 dakika oynayacak gücü yok ,Gökhan karadeniz trilyonluk transfer 73 dakikada anca oyuna girebilecek durumda bu takım nasıl başarılı olacak. Şu an bulunduğumuz yer çok başarılı bir durumdur kanaatimce. Bu takımı herkes yener Bandırmaya gidiyoruz bu hafta yeneriz diyemiyorum her sonuca açık ….

                                  Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi
SON YAZILAR