İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

ÇARŞAMBASPOR VE SAMSUNSPORA TEBRİKLER

ÇARŞAMBASPOR VE SAMSUNSPORA TEBRİKLER

Sahamızda grubumuzun iyi takımlarından Erzincan Ulalar takımını 3-2 skorla geçen takımımızı ve Tuzla  deplasmanında 2-1 galip gelen Samsunsporumuzu tebrik ediyorum.

Bu skorla 2 sıraya oturan Çarşambasporumuz geleceğe daha umutla bakmamızı sağladı.

Sezona 1 mağlubiyet ve 1 beraberlikle başlayan takımımız son oynadığı 5 maçı kazanarak kendisinden söz ettirmeyi başardı ve ben buradayım kimse Şampiyonluk için heveslenmesin dedi.

Oyuncu profilimizin şu an oynadığının çok üstünde oynaması gerektiği ve 3.lige çıkacak performans sergilemesi için birkaç transfere daha ihtiyacı olduğunu yazılarımızda ifadelendirmiştik önceki yazılarımızda.

Grubumuzda 3-4 takım var bizi zorlayacak ve bizim asıl hedefimizi grup maçları diye dillendirmiştik.

Erzincan Ulalar maçını izleyemedim fakat sözüne güvendiğim arkadaşlarımız takımımızın önceki maçlara göre daha iyi oynadığı kanaatindeler ve benim içinde kıymetli önemli olan bu iyi oynamak.

90+8 de maç kazanarak yadaUlubey’de 80 dakikada genç oyuncunuzla gol bularak yola devam etmeniz sağlıklı bir oyun oynamadığınızın göstergesidir.

Çarşambasporumuz ve bu kadro ile takır takır top oynayarak kazanmak zorunda, İyi oynar fakat kazanamaz bu çok önemli değildir ama kötü oynayarak kazanmak kalıcı olamaz.

1-0 geri düştüğümüz Ulalar maçında kendi yaptığımız defans hatası yüzünden golü yediğimizi ifade etti arkadaşlar ,futbol hatalar oyunu ama bizim takımımızın da geçen yılda gelmek üzere defansta özgüven fazlalığınızdan pas hatası yaparak rakibe gol attırma sanki alışkanlık haline geliyor.

Fenerbahçe takımının Giresun karşısında yediği mağlubiyet golü gibi ,sağlam oynamak yerine artistik dönüşü tercih ederseniz ayağınız kayar golü yersiniz fakat emniyetli olarak 3-5saniye önce kalecinize verseniz hiçbir sıkıntı olmaz.

Yenilen golü  izah etmenin anlamı olmaz, belki seyirci o dönüşü başarabilseniz alkışlar ama  yenilen golü hiç unutmaz.

Takımızın defansif anlamında dikkatli olması gereken konulardan biride budur.

Mert Yıldırım sahalara dönmüş ve ben burudayım bu takımı sırtlarım demiş ve 2 gol atmış. 

Mert gerçekten kaliteli bir oyuncu geçen yıl iyi bir mücadele sergilemişti busene o mücadeleyi görememiştim ,Ulular maçı ile ben buradayım demiş tebrikler.

Çarşambaspor orta sahası gerçekten kaliteli ayaklardan oluşmakta yeterki kendilerini versinler oyuna, sakatlık ve ceza olmasa bu arkadaşlarımız şampiyonluğa bizi taşıyacak kapasitedeler.

Santraforumuz Serkan da yavaş yavaş kendine gelmekte gollerini atmakta, takımımıza çok katkı verecek sporcularımızdan.

Sonuç itibarı ile anlamlı bir galibiyet aldık 4 hafta sonra oynayacağımız ve grubumuzun iyi takımlarından Niksar maçına kadar puan kaybetmeden devam etmemiz gerekmekte ve formumuzu artırmamız tabiki.

Karasamsun ve Büyükşehir maçlarımız evimizde gibi oynayacağımız maçlar, Gümüşhane deplasmanında lig sonuncusu ve sonrasında zayıf ekiplerden Görele maçı sonrası Niksar deplasman maçımızı var o maçta bugünkünden daha güçlü olmak zorundayız .

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi