İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

KAZANMAK SADECE KAZANMAK

KAZANMAK SADECE KAZANMAK

Kazandık o yüzden iyiyiz,Kazanalımda nasıl olursa kazanalım, Oynamadan kazandık, bir kez de şans bize gülsün kazanalım vs vs vs uzun uzun yazılabilecek sözcükleri varın siz ekleyin yazının devamına.

Samsunspor iyi oynamadan kazanıyor, göze hoş gelen seyirciyi memnun eden bir futbol oynamadan kazanıyor. Sonrasında bir hafta oturup konuşuyoruz.

Danke şöyle iyi böyle iyi avunmaları . Kısacası Süper lige çıkma adayı takımların hepsi kötü futbol oynuyor ve bir şey ürettikleri yok. Bu sene çıkar seneye düşerler.

Eyüpspor grupta biraz top oynama heveslisi oda İstanbulun Süper lig  takımlarında yer bulamayan oyuncularından kaynaklı biraz,Samsunspora gelince bu oyuncularla varılacak yer iteleye kakabakalım nereye kadar olacak.

Danke Tomane kıyaslamalı ile varılacak bir yermi olabilir ? Saviçeviç nerdeysebizde 5 yıl kaldı gitti Süper ligde Giresun’da oynuyor varın futboldaki ilerlemeyi siz düşünün.

O hoca oraya gider yerlerde sürünür 5 maç sonra istifa eder başka bir kulüpte göklere çıkarırız.

Samsunsporumuzun hocaları Ertuğrul Sağlam, Mehmet Altıparmak,Fuat Çapa değilmiydi.Bu hocaların ne farkı var diğerlerinden  ?

Biri Süper ligi Şampiyonu Bursa Hocası Diğeri 3 takımı Süper lige çıkarmış daha ne olabilir ki ama Samsunsporda başarısızlar.

Hüseyin hoca ile maç kazanma serüvenimiz her an bitebilir çünkü takım iyi oynamıyor kimse kendini avutmasın.

Hüseyin hocada alacakları oyuncularla yada mevcutla fark oluşturmaz  böyle top oynamaya devam edecekse gideceği yer az önce yazdığım hocalarımın yanıdır.

Kimsenin uzun vadeli ve farkındalık oluşturacak bir projesi yok.

Günü yaşa gitsin , oluk oluk paralar akıp akıp gidiyorne harcayanın ne kazananın derdinde.

Seyirci ne yapsın artık stada bile gelmeye gerek yok TV den maçlar evde zaten.

Kısacası kazanalım kazanalım ama üretmeyelimin  sonucu çıkmaz sokak.

Bu filmi biz 45 yıldır seyrediyoruz devam eder gideriz

VAR da olmasa daha fazla uyumaya devam edeceğiz iyiki var var.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi
SON YAZILAR