İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

​​​​​​​ÇARŞAMBASPOR - TÜRK METAL 1963 MAÇI SONRASI (2)

​​​​​​​ÇARŞAMBASPOR - TÜRK METAL 1963 MAÇI SONRASI (2)

Mağlubiyetimize en ufak bir ihtimal vermediğim Türk Metal 1963 maçı sonrası yorumlarımıza devam edelim.

Koşan, mücadele eden, topun olduğu her yerde olan takım kazandı.

Her zaman sorduğum sorudur karşı takımdan transfer yapsan kimi alırsın biraz 10 numara var alacağım diğerlerinin içinde üstün özellikli birini görmedim.

Biz yine takımımıza bakalım ;puan sıralaması lider Türk Metal 15 puan ,altındaki takımlar Ünye 11 Çarşamba, Perşembe ,Kastamonu, Büyükşehir Belediye 10 diğerleri 9,8 diye gitmede.

Puan sıralamasında anormal bir durum yok hala ama ilk yarının sonlarına geliyoruz 2 takım çekildi kaldı 12 takım ve ilk yarının bitmesine kaldı 5 maç.

Böyle oynarsak ilk yarı sonunda havlu atarız, hoş diğerleri de bizden iyi değil ama, onlarda sürekli puan kaybediyor.

Fakat biz içerdeki 3 maçın 2.sini kaybetmişiz bu bizim transferlerimizin karşılığı olmamalıydı.

Maça gelirsek ; Dünkü yazımızda 2002 doğumlu genç oyuncu oynatma zorunluluğunu anlatırken ,Arifin çıkıp yerine Umut Tekin girişini Kadircan olarak ifadelendirdik düzelterek devam edelim.

Kısacası Umut ilk defa takımımızda oynadı, Alanya Kestel’den gelen bu genç oyuncumuz orada da geçen sen 1 maç oda kupada oynamış,2002 ve daha genç doğumlu ilk yarı 2 veya 90 dakikada 3 oyuncu oynatma zorunluluğu varken bu oyuncular ile nasıl yol alacaksınız. Sol bek mevkiini bu oyunculara veya bir başka mevkii bu oyunculara nasıl emanet edeceksiniz.

Mert Aktaş iyiki var elimizde iyilerden biri ve tecrübe kazanması zaman alacak.

Osmaniyeden transferimiz Kadircan’da genç kategorisinde .

Ahmet Ayhan Sultanbeyli’den tecrübeli transferimiz, Semih Baştan’da ,Rıdvan Gökçe de tecrübeli transferlerimizden ,bu oyuncular oyuna girdikten sonra bir hareketlenme meydana geldi.

Atak yapar gol pozisyonun girer hale geldik. Çıkan oyuncular Mert,Murat,Hayri gibi kaliteli oyuncular ama skora ve oyuna gereken katkıyı vermediler.

Takımızın 2 transfer yaptığı söylendi ama henüz açıklanmadı gereklimi kesinlikle gerekli, âmâ yürüyen değil koşan ve niye koştuğunu bilen oyuncular olmalı.

Santraforumuz Abdülkadir’ i gol noktasında topla buluşturamıyoruz, oda ceza sahası dışında fazla efor sarf edip içinde katkı vermiyor.

Erkan Çam sanki üzerinde ölü toprağı var ,hocam biraz sal öne doğru şu çocuğu, oyuna katkı versin çakılı kazık gibi sağ bekte durmasın.

Adem Denizer müthiş ayakları var ,33 yaşında çok yaşlı değil, topu raket gibi istediği yere atar ,tüm orta sahalar gibi ağır, koşma ve mücadele iyi değil teknik harika, bence onda ısrar doğru. Hayri 90 dakika oynamalı, Mert ve Murat bir kat daha efor sarf etmeli. Mert Aktaş tek koşan ayağımız Hayri ile.

Defansta Uğurcan ve Burak rutin oynuyorlar asla farkındalıkları yok. İşin kötüsü alternatifleri yok.

Yeni Kalecimiz Emirhan ortalıkta hiç yok, Engin tecrübesi ile kalede,1-0 dan sonra harika kurtarışlar yaptı kornerlerde ve uzaktan gelen topta ama acele ederek rakibe attığı top tecrübeli bir kaleciye yakışmadı.

Kısa ve öz kaybedilen hiçbir şey yok ama böyle oynarsak varılacak bir şampiyonlukta yok.

Zekeriya hocamızın eli takıma daha değmemiş diyerek bitirelim.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi
SON YAZILAR