İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

BİRAZ ORDAN BİRAZ BURDAN

BİRAZ ORDAN BİRAZ BURDAN

Çarşambasporda neler oluyor, Samsunsporda sular durulmuyor.

          Net olmamakla birlikte Mehmet Seçkin hoca ile yolumuza devam edeceğiz. Transferle ilgili çalışmalar ufak ufak peşrevlerle devam ediyor görünen o ki.

         Özkan Başkan  sessiz sesiz yola revan olmada, epeyce birikmiş tecrübesi oldu, futbolcu ve fiyat konusunda yoğurdu üfleyerek yemede.

         Tabi bu futbol alemi bir derya  kavun gibi koklamakla anlaşılmıyor.

         Duyumlar yeni yeni futbolcularla irtibat kurulduğu yönünde bu iyi bir gelişme erken kalkan çok yol alır derler.

         3.ligde kalarak hayal ettiğim şu idi ; en az 5 topçu banko oynayacaklardan kalarak her sene üzerine birkaç oyuncu katarak takım olma yolunda ilerlemekti ama başaramadık.

          Şimdi BAL liginde bunu yapabilsek yani demem o ki önümüzdeki sene şampiyon olalım ve o kadrodan en az beş 11 oyuncusu ile yola devam edelim.

          Her sene Kaptan aramayalım, kaleci aramayalım, santrafor aramayalım, libero stoper aramayalım.

         Geçen seneden öngörümüz aklımızda kalanlar ; Kalecimiz Kadir, Defansta Sefa ,Sağbek Enver, SantraforMuhammed, Ozan aklımızda sezonu tüm ciddiyetleri ile geçiren oyuncular olarak kaldı ve kalmaya ikna edilirlerse değerlendirilebilir.

         Gençlerimiz var yeni aldıklarımız, gençlerimiz var olacak olan bizim çocuklarımız mutlaka kadromuzda bulundurmamız gereken.

          Benim aklımdan geçirdiklerim sakatlık dışında hava civayapmadan, tüm benliği ile  aldığının karşılığını verebilecek sporculardır. Transferde alınacaklarda  böyle değerlendirilmeli.

         Denenmiş olanları sürekli denemek olmamalı, kırmızı kartla takımını sürekli yalnız bırakanlar olmamalı, sezonun yarısında takımını bırakıp gitmeye kalkanlar olmamalı.vsvsvsvs

         3 ligde oynayacak durumda olanları, piyasası olanları tutmak zor olur, paranın gücü onları takımımızda tutabilir ancak.

Burada önemli olan sadece para değil elbet karakterli oyuncu olup olmamasıdır sporcunun yoksa paran ile sıkıntı çekersin .

         Kısacası zor bir alan ve bataklıkta gül yetiştirmek daha kolay.

Samsunspora kısa bir değinerek yazımıza son verelim, Samsunspor Futbolculara gelemeden Hoca konusunda sabah ve akşam olmak üzere iki kişinin adı geçiyor anlaştık deniyor yok yok anlaşamadık  deniyor ve ertesi güne yeni iki hoca gündeme geliyor sonra onlarda olmuyor gelsin yenisi.

         En son Mehmet ÖZDİLEK hocada idi Cumartesi sabah hocalığı akşama ne geldi bilmiyorum.

         Sağlıklı ve spor dolu günle diliyorum.

 

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi