İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

 BİR YÜKTEN KURTULMAK 

 BİR YÜKTEN KURTULMAK 

                      Altındağsporu penaltılarla eleyerek  bir üst tura çıkan ve Bolusporla eşleşen takımımız  Bolu’da Kupa mesaisini 87 dakikada yediği golle nihayetlendirdi.
                     Altındağ maçında elenmemizi isteyenlerden biri olarak bu sonucun bizim için hayırlı olacağına inanıyorum.
                     Kupa mesaisi bizi yorar bizim tek derdimiz 3.ligde kalıcı olmak ve bunu başarmak içinde elimizden geleni yapmamız gerekiyor.
                    Önümüzde Iğdırspor’la oynayacağımız zorlu bir maç var.Siirt maçı ile Başkanımızla görüştüğümde takımımızın çok iyi oynadığını ve sahanın her yerinde ayak basmadık yer bırakmadıklarını söyledi oyuncularımızın.
                   Bizim gibi oda şok olmuş son dakikalarda gelen goller için.Bir şanssızlık hüküm sürmekte üstümüzde,sakatlıklar son dakika golleri,futbolcularımızın bireysel akıl almaz hataları bunun örnekleri.
                  Bundan sonra inşallah bu tür şanssızlıklara muhatap olmayız ümidini taşıyorum.Iğdır maçımızda bu şanssızlığın kırılma maçı olur inşallah.
                  Zor bir maç biliyorum,çok kuvvetli bir takım onuda biliyoruz,şampiyonluğun en güçlü adayı onuda biliyoruz ama Karanlığın en koyu anları aydınlığa en yakın olduğu anlardır.
                  Teknik ekibimizin bu işin üstesinden kalkacağını ümit ediyorum,sporcularımızın sorumluluklarını üstlerine alarak Iğdır maçından puan veya  puanlar alacağına inanıyorum.
                  Sakatlıklarımız var eksik mücadele edeceğiz ama oyuncularımız olmayanları aratmayacak ve kendilerine verilen imkanları iyi değerlendireceklerine ümit ediyorum.
                   Zorlu 5 maçlık bir periyoda giriyoruz ve buradan alnımızın akıyla çıkacağız ve Çarşambasporumuzu elbirliğiyle layık olduğu yere taşıyacağız.
                  Futsal turnuvamızdan da kısaca bahsedersek Belediye – Emniyet Finalde buluştular ben Jandarma – Devlet hastanesi öngörüsünde bulunmuştum ama tutmadı.Final yorumum ise Emniyetin kazanacağı şeklinde bakalım öngörümüz burada tutacakmı. Turnuvaya katılan tüm takımları ve emeği geçenleri tebrik ediyorum.Gayet güzel ve dostane bir turnuva oldu.Seneye daha geniş kapsamlısı organize edilir inşallah. 
                    Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum .

                 
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi