İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

BAYRAMPAŞA MAÇININ ARDINDAN

BAYRAMPAŞA MAÇININ ARDINDAN

Takımımızın 2-1 yenildiği Bayrampaşa maçına şöyle bir baktığımızda sahada beni  şaşırtan Ozan’dan sol bek yapılmaya çalışılması oldu.Muhammed’in yokluğunda Ahmet İmer’in fizik gücünden yararlanmak isteyen   hocamız tercihimizi onun santrafor oynatarak denedi.

 

                Diğer santraforumuz Ozan’dan da sol bek mevkiinde yararlanmak istedi. Olmadı mı oldu mu sonuç eksenli baktığınızda olmadı.

                Emre Iğdır’da kırmızı kart görmüştü takımının en ihtiyaç duyduğu zamanlarda  gereksiz yere oyundan atılmasının bedelini kendi ödemedi takımına ödettirdi inşallah hatasının farkındadır.

              Haklı olmak,kızmak işe yaramıyor bu zamanlarda.Belki de özür dileyerek takımına verebileceği katkıyı vererek güzel ayrılmalı bu kentten yoksa futbolu her yerde oynar.

              Futbolcularımız son maça kadar bu fikriyatta oynamalı ve düşeceksek düşeriz ama hakemle kavga ederek,rakip oyunculara saldırarak olmaz.

              Maça dönelim,Kalecimiz elinden geleni yaptı kazanma adına ilk golde ceza sahası üzerinde rakip oyuncu bomboştu ve gereğini yaptı düzgün bir vuruşla golünü attı,ikinci golde yine altı pasta nerdeyse fişek gibi bir yarım yatarak atılan şut kalemizde gol oldu.Fakat bizim 90 artıda yakaladığımız ve kalecinin kucağına attığımız kaçan golümüz kadar net değildi.Kalecimiz dediğim gibi elinden geleni yaptı.

            Burçak her zamanki gibi iyiydi ama sinirli oluşu dikkatini dağıtıyor,belki tecrübesiyle bilerek geriyor maç ateşlensin diye ama atılacak diye çekindim.

     Aykut  farkındalık oluşturmadan oynamaya devam ediyor,Enver gayet iyiydi çok mücadele etti.Yeni sol bekimiz santrafordan oluşturma Ozan kaliteli topçu,futbolu biliyor ve akıllı.Yerinde sol beki aratmadı fakat sayılmayan golünde ben golcüyüm dedi,ben ceza sahasında olmalıyım.Tüm samimiyetiyle oynadı,zamanında müdahale etti toplara.

       Defans bloku böyle idi   niye yedik golleri peki elbette orta sahanın defansa gereken desteği vermemesiyle.

       Kemal,Doğancan,Mert,Ömer,Mustafa beşlisi ön libero ve orta sahanın sorumluları.

        Ömer yeni transferimiz vasattı ,Kemal bu maçı alma adına ekstra işler yapamadı, Doğancan maçın sonlarında gösterdiği mücadeleyi başında ortaya koymadı ,Mert bir türlü ilk geldiği güne dönemiyor,Mustafa mücadele ediyor ama elinden gelen bu kadar.

       Bu beşli aslında bu maçı alabilecek kalitede ama daha fazlasını yapması gerekmekte idi .

        Ahmet golünü attı ama yapabileceği bundan fazlası değil.Samimiyetle mücadele ediyor.

        Niye kaybettik sorusunun karşılığı hep beraber kaybettik arkadaşlar.

        İstemediniz ve kaybettiniz.Rakip takımın oyuncusunun maç sonu bağırmasını tepki göstermek değil maharet,saha içinde vereceksin reaksiyonunuzu futbolunuzla,Gerisi  lafı güzaf.Elazığ’da isterseniz kazanırsınız.Bayrampaşa bizden çok istedi ve kazandı.

        Bayrampaşa topçuları sizden iyi topçular değildi.Yarına devam ederiz inşallah sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

      

            

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi