İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

CUMARTESİ-ÇARŞAMBA-PAZAR MAÇLARI

CUMARTESİ-ÇARŞAMBA-PAZAR MAÇLARI

Otobandan önce son çıkış maçlarını oynayacağız.Cumartesi deplasmanda Elazığ Karakoçan,Çarşamba içerde Beyoğlu Yeniçarşı ve Pazar günü yine içerde İskenderun maçları ile .

             Otobandan çıkışın son maçları bunlar,ya otobanda devam edeceğiz yada tali yola çıkarak BAL ligi yolunda son sürat devam edeceğiz.

             Futbolda dün yoktur  bugün ve yarın vardır 2 gün sonra oynayacağımız Elazığ maçını geçmiş performansa bakarak kazanamayacağız diyenler çok olacaktır ve haklıdırlar.

             Fakat maçı kazanıp geldiğimizde ah Bayrampaşa ah Siirt maçları dediğimizi duyar gibiyim.

             Sonuçta Elazığ’a galibiyet için gideceğiz ve inşallah yenip geleceğiz,yada köşemize çekilip bu takımdan bir şey olmaz bu takım maç kazanamaz diyenlerden olacağız ,ben “BARDAĞIN DOLU TARAFINA BAKMAYI TERCİH EDENLERDENİM” kısacası yenmemiz gerekmekte ve yeneceğiz diyenlerdenim.

            Sonuç odaklı olmak elbette önemlidir,insanlar bir çay içerken bile kalite ve sunumuna bakarlar,futbolda öyledir Çarşambasporumuzun bize iyi bir sunum yapamadığı ortada  ve matematiksel olarak düşmediğimiz sürece mücadelenin yanında, içinde ve destekçisi olacağız.

            Velevki düştük yolumuza nasıl devam edeceğizin planlamasına başlamamız gerekmekte sil baştan yeni bir yol haritası ile.

            Ümitsizlik Ümit var olduğu sürece uygun değildir ve Ümidimizin  son 8 maçta yitirmeden devam edeceğimize inanıyorum.

            Bu takımı 3 lige çıkaran bu yönetim kadrosu ve son 8 maçımızda ve akabinde gelecek yılların planlaması içinde gereğini yapacaktır düşüncesindeyim.

            Şu anki ana konumuz Elazığ maçı ve kalan ve ortada mevcut  24 puanın ilk 3 puanını alarak geleceklerini düşünüyorum topçularımızın.

            Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

 

              

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi