İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

BAŞA SARMAK

BAŞA SARMAK

Ligin ilk maçında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi maçını Kaybeden ,Atakum Belediye Deplasmanında berabere kalarak iki  maçta 5 puan kaybederek ve sonrasında gösterdiği performansla yaptığı 6 maçını kazanan takımımız Samsun Büyükşehir maçında başa sardı ve 2 puan daha kaybetti kendi sahasında.

    Ligin ilk yarısının bitmesine 4 hafta kaldı ve biz puan kaybetme lükslerimizi doldurmuş olmamız gerekirdi.

    Bu hafta Gümüşhane deplasmanı ardından Görele ve dışarda Niksar deplasmanı sonrasında Ünye iç saha maçı ile lig tamamlanacak.

Niksar ,Plevne ,Suluova kazandı bu hafta ve 6 haftalık hatalarımızı telafi edişimizin sonucunu getiremedik.

    Niksar 24 puanda ve biz Tokat Plevne ile 20 puandayız.

    Zaten grupta rakip 3-4 takım var başa oynayan .Niksar,Tokat,Erzincan ve Suluova takımları.

    Puan kaybedeceksen buralarda kaybedeceksin yoksa Samsun takımlarına 4 puan bırakmışız bu yol doğru yol değil.

    Maçın oyuncu bazlı değerlendirmesini sonraki yazılarımda yapacağım ,Bu güne kısa bir bakış açısı ile baktığımızda bizim kaliteli ayaklarımız Büyükşehirin dinamik, mücadeleci ayakları karşısında galibiyete ulaşamadığı görülmekte.

    Defansta Vijdan hariç hiç kimse yoktu adeta ve evlere şenlik 2 gol yediler zaten ,Orta sahada bu kadar kaliteli ayak varken nasıl bom boş kalıyor anlamakta zorlanıyorum ,orta sahayı havadan geçmeye çalışıyor takımımız, Kara Samsuna 3 gol atacağına bu gün 1 gol atsaydın ya Serkan ,o golleri nasıl atamaz senin gibi kaliteli bir ayak.

    Günün sorusu ya genç Mert Aktaş’ımız olmasa ne olacaktı diyelim ve günü kapatırken Mehmet hocamızın takımımızı takım haline getiremediğini gözlemlemekteyim diyerek noktayı koyalım.

       Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi
SON YAZILAR