İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

BAL LİGİ BİTER

BAL LİGİ BİTER

Takımımız için Şampiyonluk dışında tüm sonuçların başarısızlık olarak kabul edilebileceği bir sezonu geride bıraktık.

Tokat Plevne takımı rahat bir şampiyonluk yaşadı diyebiliriz bu sene. Biz ve Niksar takımı biraz zorluyor gibi olduk ama nafile.

Tokat takımı 5 grup 1.cisi Karabük İdman yurdu ile Play Off maçı oynama hakkı kazandı..

Çarşambaspor için Malatya ,Trabzon,Ordu,Pendik ,Kayseri vb değişik yerlerde Play Off maçları izleme imkanımız oldu,o maçların havası bir başka oluyor elbette.

Deprem afeti sebebiyle bu sene statü şöyle olacak ,2 ve 7 grup deprem bölgesi takımları olduğu için geri kalan 12 grup tarafsız sahada eşleşme sonunda tek maç oynayacak kazanan 6 takım 3.lige çıkacak. Kaybeden 6 takım tekrar kendi aralarında eşleşerek tek maç üzerinden maç yapacak ve 3 takım daha 3.lige çıkmış olacak.TFF deprem nedeni ile 2 ve 7 gruptaki takımların liderlerini 3 lige yükseltti.

Ayrıca 2 ve 7 grup takımları arasından 1 takımın daha lige çıkması için ayrı bir statü ile eşleştirme yapılacak ve 3.lige bu sene 9 takım yerine 12 takım alınmış olacak.

Bu sene şampiyon olabilsek çıkma ihtimalimiz yüksek olacaktı fakatkısacası bu sene treni kaçırdık.

Samsun takımları eksenli baktığımızda Atakum ve Kara Samsun Süper amatöre düştü Büyükşehir takmıda Play Aut oynama durumunda kaldı Çarşambaspor da ligde kaldı.

Alaçam Terme arasında bu gün oynanacak maçta Alaçam takımı 1 puan alırsa BAL ligine adım atıyor ,1930 Bafra takımıda Büyükşehir Belediye ile Play Aut oynama hakkı kazanıyor. Şayet Alaçam Kaybederse Bafra takımı BAL’açıkıyor Alaçam takımı Play aut oynama durumunda kalıyor.

Grubumuzda son durum böyle diyerek sözü nihayetlendirelim.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi