İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

​​​​​​​BAL 12 GRUBA GELECEK HAFTA BAKIŞI

​​​​​​​BAL 12 GRUBA GELECEK HAFTA BAKIŞI

Bal ligi 12 grupta yer alan Çarşambasporumuz düşme hattından artık uzaklaştı. Alaçam takımı kendi sahasında Ünye takımına yenilince puan farkı 5 oldu, bu hafta Samsun Büyükşehir’e gelecekler muhtemelen kaybedecekler ve fark 8 çıkmış olacak.

Yeni hedefimiz önümüzde 7 puan farkla yer alan Büyükşehir takımını yakalamak ve play aut oynamamak olacak ama bence imkansız.

Çarşambasporumuz gelecek planlamasına şimdiden başlayabilir ve kalan maçlarda bize göze hoş gelen futbol izlettirebilir.

Bu haftanın kral maçı Kastamonu Niksar maçı ,liderin 4 puan gerisindeki Kastamonu Niksar’ı geçmek zorunda, bence geçer.

Lider Türk Metal ligden çekilen Boyabat deplasmanında 3 puanı cebine koyar önüne bakar.

Türk Metal için bir final maçı 2 hafta sonra Kastamonu’da oynanacak, Kastamonu içinde kazanmanın dışındaki her sonuç şampiyonluğa veda olacaktır.

Türk Metal takımının bir derbi maçı da Samsuna Büyükşehir maçı olacak ilerleyen haftalarda ve Kastamonu ve Büyükşehir kendileri kazanırken Çarşamba, Ünye ve Suluova takımlarının da Türk Metalden puan alma ümidi taşıyacaklar.

Kısacası Türk Metal ,Kastamonu, Büyükşehir takımları arasında şampiyonluk yarışı geçer .

Boyabat ve Osmancık ligden düştüğü için 2 düsen takım bellidir.

BAL ligi kuralları gereği 2 ve 3 takımla temsil edilen illerin takımlarından altta yer alanı düşer Alaçam misali, 2 olanı Play aut oynar Çarşambaspor misali, Üstte kalanı Ligde kalır.

Grubumuzda önümüzde hafta yaşanacak öngörümüzde böyle.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi