İBRAHİM GÜLER

İBRAHİM GÜLER

Ana dilde eğitim bahane…

Ana dilde eğitim bahane…

 

Saygı değer okuyucularım.

Dünkü yazımda, sizlere Türkiye’de ki 37 etnik kökenlerden bazılarını hatırlatmıştım. Bunlardan genelde doğu ve kısmen güney doğu da yaşayan Kürt vatandaşlarımızın ayrılık mücadelesi ile p.k.k Silahlı terör örgütü ve onların uzantıları k.c.k. bölücü örgüt payandaları, yandaşları tabirimi maruz görün satılmışlar.

Dış Devletlerinde desteği ile hala fırsat buldukça bu memleketi bölmeye çalışmaktalar. Eskiden atalarımız at üzerinde sınır boylarında canlarını feda ederek kazandıkları Anadolu coğrafyasını bize bırakmışlar.

Tarihi geçmişimize baktığımızda yenemedikleri Türk Milletini haçlı seferleri ile ülkemize saldırmışlar ama her seferinde yenilerek perişanlıkla çekilmişlerdir. Bunları teker teker anlatmamıza da gerek yok. Birinci dünya savaşında kısmen haçlı, İstiklal Savaşımızda ayrı ayrı yedi haçlı devleti yeni bir stratejiyle ülkemizi işgale kalkışmışlardır.

Bunları da malum biliyorsunuz. ATATÜRK gibi, Kahraman bir komutan sayesinde bu günkü Cumhuriyetimize kavuşmuşuz. Bununla da başarı sağlayamayan Avrupa devletleri ve diğerleri buna Amerika birleşik devletleri hep dost görünürler ama dost değil düşmandırlar.

Bence şimdiki haçlı faaliyetleri ülkemizi bölmek parçalamak bu da sinsi planın bir başkası, buda Kürt vatandaşları size devlet kuracağız diye kandırarak para ve silah yardımı yaparak militan yetiştirip genç çocukları dağa götürü Türk askerine silah kullanarak bu memleketi bölmek için elinden gelenleri yaptırıyorlar.

Diğer taraftan büyük Milet Meclisine yandaş milletvekilleri de sokmayı başardılar. Yapılmak istenen Ana dilde eğitim, bu tamam. Şimdi ana dilde savunma aslında bu eskiden de var olan bir uygulama idi. Aşama aşama yakın zamanda da özerk Kürt bölgesi ve sonrası güçlü bir haçlı desteği ile ülkeyi bölmek.

Saygı değer okuyucularım; Bizi Avrupa birliğine niye almıyorlar sanıyorsunuz. Avrupa bizim karakaşımıza hayran değil. Daha önceleri neden Avrupa birliği ordusu kurmayı istediler hatta Nato’nun alt yapısını kullanmak istediler. Buna o günkü hükümetimiz müsaade etmedi. Etse idi ne olacaktı?. Avrupa birliği ordusu bize karşı kullanılacaktı ki bizi o ordunun içine de almayacaklardı Çünkü AB ülkesi değiliz. işte bir haçlı ordusu daha oluşacak bunu bize de kullanacaklardı.

Burada söylemek istediğim hükumet bölücülerin isteklerini aşama aşama yerine getiriyor. Dilerim bu tehlikeyi sezinlerler sayın hükumetimizi idare edenler.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İBRAHİM GÜLER Arşivi

SORMA

24 Haziran 2013 Pazartesi 09:31