Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Allah kimseyi sevdikleri ile imtihan etmesin.

Allah kimseyi sevdikleri ile imtihan etmesin.

 

Çok iyi bilirim bu imtihanı. Kimsenin de böyle bir imtihan esnasında başkaları tarafından yanlış şekilde yorumlanmasını ve yargılanmasını ise tasvip etmem. Boşuna atalarımız dememiş: “Düşenin dostu olmaz, hele bir yol düşte gör”.

Ben bu duyguları çok iyi bilirim. Bu dönemlerde herkes bir şeyler geceler ama dedik ya düşte gör ama dediğim gibi Allah düşmanımı bile böylesi düşürmesin. Kimseyi böylesi imtihan eylemesin. Efendim bu sözlerden sonra iki konuyu kısa kısa aktarayım.

Birincisi 5 aya yakın süredir rahatsızlığı nedeni ile tedavi gören Minik aşkım Sevdenur Gülçiçek’in önce ki akşam doğum günü partisi vardı. Evet, tedavi görüyor ama onda ki o gözler öyle ki hele hele dün gece ki doğum günü partisinde ki cıvıl cıvıl hareketleri ve hayata sarılışı inanın beni bin kat daha sevindirdi. Kim istemez ki böylesi günde dostları akrabaları yalnız bırakmasın. Sevdenur’un da o kadar seveni varmış ki herkes akın akın adeta Özakkaya Cafeye geldi ve doğum gününü kutladı.

Benim Sevdenur’a bir sözüm var. İnşallah kendisi ile de konuştuğumuz gibi Allah nasip eder hayırlısı ile tedavisi biter bitmez onu gerçekleştireceğiz. Bu minicik kalbin içinde esen fırtınaları bir kendisi bir de bu hastalığı çeken aileler bilir. Bu nedenle ben Gülçiçek ve aynı geceye katılan Demir ailesi gibi binlerce aileye “Allah’tan sağlık ve sıhhat diliyorum”. İnşaallah kısa sürede bu minikler sağlıklarına kavuşur ve aramıza katılırlar.

Haydi Sevdenur, Ebrar sizleri bekliyoruz. O hastalığı sizler yenecek yaşa ve sevgi dolu sımsıcak bir kalbe sahipsiniz. İnşallah kısa sürede önce ailelerinize sonrasında ise okullarınıza eğitiminize devam edersiniz. Bekliyor sizlerin gözlerinden bir kere daha doya doya öpüyorum.

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi