Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Ağlanacak halimize mi gülüyoruz?!

Ağlanacak halimize mi gülüyoruz?!

 

Gel gel de siyaset yazmayın. Orta da ÇALIK YEDAŞ a methiyeler dizenler varken,

Çalık Yedaş’ın kalitesini anlatanların ev faturalarının nasıl olduğunu nasıl ödediğini sormak zorunda olduğum bu günde… Hele ki Çalık YEDAŞ’ın faturaların son ödeme tarihinin son gün olduğunu ertesi gün ödeseniz açma- kapatma ücretini faturalarına yerleştirirken birileri ısrarla ÇALIK YEDAŞ’ın Kalitesini,- hizmet(!) aşkını hemen her gün sayfalar dolusu yazması akıllara zarar değil mi? Akıllara zarar başka olay ise artık Ülkem siyasetinin belden aşağılara doğru uzandığıdır.

Artık hepsi bitti belden aşağı siyasete ısınıyoruz. Bakın önce ki gün Başbakan Çölde ki bedeviye Kılıçdaroğlu’nu benzetirken,  Kılıçdaroğlu geç kalmadan hemen KUTUP AYILARINA ÇÖLLERDE, SURİYE, ARAP, LİBYA Çöllerinde gezen kendisi değil mi?. Aynaya bakarsa Bedevi kim görür. Ama ona bir uyarım var. Çölde Kutup Ayılarına dikkat etsin dedi.

Vay anam vayyyyy.

Sokakta birbirine söylese iki insan yemin ediyorum neler olmaz ki?!. Şaşırmayın. Çünkü daha vahimi bir davanın GİZLİ TANIĞI beni öylesine çıldırttı ki?.

Adam yıllarca Dağlarda Mehmetçiğe kurşun sıktı, mayın döşedi, öldürdü, yaktı, yıktı ve sonunda ele geçirildi ve tutuklanarak cezaevine getirildi.

Çok iyi hatırlıyorum bu adamın Böbrekleri de bitikti. Yani öldü ölüyordu(!?) ki ülkemin hapishaneleri imdadına yetişti ve onu kurtardı.

Kara ve bahtsız talihimize bakın ki bu adam adam bile demeye utanıyorum. Çünkü Mehmetçiğime, bebeklere, yaşlı, genç demeden kadın erkek demeden mermi sıkan bu herif bu gün GİZLİ den açığa çıkan TANIK…

Yani bu gün Askerlerin yargılandığı bir davada TANIK… Yıllarca mermi sıktığı askerlerin davasında tanık… CHP Samsun Milletvekili Haluk Koç’un basın açıklamasını izledim birazcık. Koç diyor ki şu düştüğümüz, düşürüldüğümüz hale bakın. Sırrı Sakık gizliymiş kendi isteği ile açık tanık olmuş. Daha geride kalan gizli tanıklar arasında kimler çıkacak. Sapıklar, tecavüzcüler.

Elbette ki anlattıkları da yenilir yutulur cinsten değil ancak.  Ama örnekle bitireyim. Mesela Kapımda iki tane itim var. Onlara ara sıra et ve kemik veriyorum. Ara sıra ipinden açıyor salıveriyorum. Bana saldırmıyor. Tıpkı dün emirleri askerden, siyasetçilerden aldım. Bu nedenle terör bitmedi diyen bu herife kimse sormuyor mu?.

O zaman gidip emir verenlere mermi atsaydın. Vatanı savunan, nöbet tutan, sınırları koruyan Mehmetçiklerin suçu neydi onlara sıktın. Beşikte ki bebeklerin, kadınların, yaşlıların, öğretmenlerin velhasıl şehit ettiğiniz onca insanın günahı neydi. Emri verene mermi neden atmadın. Dün askere saldıranlar bu gün kime ve neden saldırıyor kim neden bu adamı konuşturuyor anlamak mümkün değil.

Ama en önemlisi şu: Sırrı Sakık gibi teröristten sonra askerlerin yargılandığı dava da daha kaç terörist asıllı itirafçı var ve sözlerine ne kadar güveneceğiz.

Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi