İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

2022 ÇARŞAMBA’MIZDA TÜMSPOR CAMİASINA BAŞARILAR GETİRSİN

2022 ÇARŞAMBA’MIZDA TÜMSPOR CAMİASINA BAŞARILAR GETİRSİN

Yeni bir miladı yılın başlarında Çarşamba’mızda tüm spor camiamızın  2022 yılındabaşarılı , huzur ve mutluluk  dolu bir yıl geçirmesini temenni ediyorum.

                       Çarşambamızda sporun her türlü alanında faaliyet gösteren kardeşlerimizin varlığını biliyoruz. Onlardan bahseden yazılarımızın azlığının da farkındayım aslında, haftada en azından bir günü onlara ayırmam gerektiğinin de farkındayım bu konuya ihtimam göstereceğim.

 

                      Voleybolcularımız Basketbolcularımız,Güreşçilerimiz,kanocularımız, Amatör Futbolcularmızvb branşlarda mücadele eden kardeşlerimiz var bu konuda daha dikkatli yazmaya gayret edeceğim.

Çarşambaspor İlçemizin adını duyurmada lokomotif rol görmede o yüzden yazılarımızı o çerçevede inşa ediyoruz.

                       Mehmet SEÇKİN hoca ile başlayan yeni dönem 2 maçta 4 puanla taçlandı ve hocamızın ardından konuşma gayreti içinde olanlar şimdilik sessizliğe büründü. Puanlar alındıkça hem takım hem şehir biraz daha kendine geldi, özgüveni arttı.

                      3 ligde Samsunumuzun tek profesyonel takımı olan Çarşambasporumuzu özellikle geçmişi spor dolu olan ve konuştuğunda mangalda kül bırakmayan sporla iştigal eden veya seven hemşerilerimizin titizlikle takip etmesini en azından seyirci formatlı bir yapıda sahada yer almalarını istiyorum.

                       150 bin nüfuslu kentte TV maç seyretmenin dışında 15 günde  Çarşambasporu seyretmeye gelecek 1000-1500 kişinin olmaması ne garip bir durum.

                       Maç sonrasında Pazartesi günü şehirde Çarşambaspor adına konuşan 10 binler oluyor oda ayrı bir muamma.

                       15 günde bir Çarşambaspora 2 saatlik zaman ayırmak bu kadar mızor,Yağmur desen yağmıyor artık statlarda üstümüze, girişler rahat, sahalar ve tribünler güzel .

                       Ne olacak bu Çarşambasporun hali demek 150-200 kişinin hakkı oluyor demek ki işin gerçeği.

Çarşambasporun çamurlu günlerinde bile eski stadımızda açık tribünde yer bulamaz tel örgülerden seyrederdik maçları.

                        Seyircinin mevcudiyeti,12 adam demektir, rakip takım sahaya çıktığında tribüne şöyle bir bakar, uğultuyu hisseder bu  1-0 önde başlarsınız maça demektir.

                        2 yarıda Çarşambalı sporseverleri 15 günde bir sahamıza davet ediyorum, yönetimimizi de bu sene için özellikle fiyatlar ve sahaya girişler konusunda kolaylığında kolaylığını sağlamasını temenni ediyorum.

                       Bu yıl çok özel bir sene bizim için, mutlaka tutunmamız ve kalıcı olmamız lazım 3.liğde.Biliyorum Halit DOĞAN Başkanımız Özkan Başkan ve yönetimine yapabileceğinin en iyisini ,verebileceği desteğin en iyisini vermede cömert davranıyor şehrimiz adına. Benim hasseten talebim daha da cömert olması çünkü dedim ya bu sene çok özel bir sene

                      Yönetimimiz Antalya kampı öncesi 2 si Ağrı 1 Ordu takımlarından olmak üzere 3 transfer açıkladı geriside gelecektir çünkü ihtiyacımız var , gelenlerinde ivedilikle uyum sorununu aşıp 16 Ocakta ilk maçımız olan Şile maçını kayıpsız geçerek son sürat yola devam etmemiz gerekmekte.

                     Bizim durumuzda olan rakiplerimizde aynı şekilde eksikliklerini gidererek karşımızda olacaklar o yüzden cenge hazır olmamız lazım .

                     Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi